Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Atlas Concorde

Atlas Concorde staat wereldwijd bekend als een merk met één van de mooiste premium porseleinen wandtegels. De tegels treffen we onder meer aan in de residentiële, commerciële en openbare architectuur. Atlas Concorde heeft voor elke stijl wel een tegel, en is dus ideaal om de perfecte sfeer in uw woonruimte te creëren. Omdat Atlas Concorde zowel vloertegels als wandtegels produceert kan er altijd een mooie combinatie worden gemaakt.

Populaire tegels

Marazzi

Marazzi is een van de bekendste merken in de keramische tegelindustrie. Het tegelmerk komt uit Italië en wordt in 140 landen vertegenwoordigd. Marazzi werd opgericht in 1935 in de gemeente Sassuolo. Marazzi staat bekend om hun hoge kwaliteit en vertegenwoordigt het beste van de Italiaanse keramische stijl. Het merk heeft een warme en stijlvolle uitstraling. Dankzij Marazzi’s creativiteit, milieubewustzijn en natuurlijk de passie voor keramiek maken ze prachtige wand- en vloertegels. Wij hebben een mooi assortiment Marazzi tegels, wat u zeker eens moet bekijken.

Populaire tegels

Ariana

Het merk Ariana Ceramica Italiana is Italiaans. Deze tegelfabriek die zowel wand en vloertegels produceert is opgericht in 1967. Het is altijd een groot voorbeeld geweest voor de vele keramische fabrieken in de gemeente Sassuolo. Ariana kreeg bekendheid door hun vernieuwende design wat badkamer wandtegels betreft.

Populaire tegels

Flaviker Pisa

Bent u opzoek naar Flaviker tegels? Dan bent u hier aan het juiste adres! De Flaviker Pisa tegels komen oorspronkelijk uit Italië en worden ontworpen door het designbureau van Flaviker Pisa. Het bedrijf produceert wandtegels en vloertegels.

Populaire tegels

Ragno

Het merk Ragno is een van de hoofrolspelers bij de groei en het succes van de Italiaanse keramische tegelindustrie over de hele wereld. Ragno, opgericht in 1949 in Sassuolo, was een van de belangrijkste pionnen in de groei van de keramische industrie in deze Italiaanse provincie. Mede dankzij het vermogen om wandtegels te produceren voor woonruimtes.

Populaire tegels

Castelvetro

Castelvetro produceert al sinds 1971 keramische tegels, er wordt veel aandacht besteed aan de uitstraling en design van de tegels. 10 jaar geleden begon Castelvetro gebruik te maken van een milieuvriendelijk productiesysteem. 

Populaire tegels

Cerdomus

Cerdomus Ceramiche werd in 1969 door de Bianchini familie opgericht als een klein familiebedrijf. In de eenentwintigste eeuw is Cerdomus vooral bekend geworden als fabrikant van commerciële porseleinen tegels van hoge kwaliteit. De producten in rustieke stijl behoren eveneens tot de bestsellers van het bedrijf. Omdat het bedrijf voortdurend investeerders had kon het zich verder ontwikkelen en inspelen op de laatste trends. Tegenwoordig blinken ze uit met hun prachtige assortiment keramische tegels.

Populaire tegels

Colorker

Iedereen in de wereld heeft een tegel die hun persoonlijkheid vertegenwoordigt. Dit is de overtuiging die een groep ondernemers uit de keramische industrie in 1987 bijeenbracht en die hen motiveerde om Colorker te creëren. Colorker is een keramiekbedrijf waarvan de stelregel is om zowel professionals als individuen in staat te stellen zich uit te drukken door middel van keramiek. Ze letten op de diepste behoeften, emoties en voorkeuren van hun klanten.

Populaire tegels

Del Conca

Ceramica Del Conca werd in 1962 opgericht door het bedrijf Del Conco met ervaring in de bouwsector in San Marino, Italië. Del Conca was nieuw in de wereld van de tegels, maar ontwikkelde zich snel. Het was een van de eerste bedrijven in de keramische industrie die geloofde in glazuur in combinatie met witte keramische tegels. Omdat het een van de eerste merken was die porselein toepaste is het een groot merk geworden. Later gingen ze ook andere tegels produceren. Het merk Pastorelli behoort eveneens tot de Del Conca groep.

Populaire tegels

Fanal

Fanal is opgericht in 1987, dit bedrijf is van oorsprong een klein familiebedrijf uit Alcora, de provincie Castellón. Door de jaren heen is hun assortiment extreem uitgebreid. Tegenwoordig is Fanal een van de onbetwiste pioniers van de Spaanse productie van keramiek en porselein. Bij Fanal staan ze bekend om hoge kwaliteit in internationale vorm. 

Populaire tegels

Fondovalle

Fondovalle bestaat sinds 1962. Vanaf die tijd hebben ze de tegelmarkt continu nauwkeurig onderzocht. Hun bevindingen hebben ze gebruikt om technologisch te innoveren, om zo tot de beste ontwerpen te komen. Ze worden gekenmerkt door hun kwaliteit, stijl en design. Hun kernwaarden van de afgelopen decennia zijn bescherming voor het milieu, respect voor de mensheid en technologische ontwikkeling. Zij zijn erg trots op deze idealen en wat ze in het verleden op dit vlak gepresteerd hebben. Tevens beschouwen ze het als een sterke motivatie voor de toekomst.

Populaire tegels

Panaria

Panariagroup Industrie is een Italiaanse multinationale groep en is de marktleider in de productie en distributie van keramische oppervlakken voor vloeren en wanden. In 1974 is het bedrijf opgericht door een groep ondernemers. Rond de jaren ‘90 is Panaria heel erg veel gegroeid, ze zijn met betere technologie gaan werken.

Populaire tegels

Pastorelli

Pastorelli is een bedrijf met een Italiaanse achtergrond dat meer dan 40 jaar ervaring heeft in het maken van tegels. Pastorelli is een van de eerste porseleinsteenproducenten. Pastorelli heeft een aantal hele populaire series waar onder andere Stone Quarzdesign en Stone Himalaya toe behoren.

Populaire tegels

Supergres

Ceramiche Supergres produceert prachtige vloeren en wandtegels, hun porcellanato-tegels zijn geschikt voor binnen- en buitenmontage, ze hebben eveneens tegels geschikt voor badkamers en keukens.

Populaire tegels

Website door BlueBird Media 2019