Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Atlas Concorde

Atlas Concorde staat wereldwijd bekend als een van de beste premium porseleinen wandtegels. Ze staan voor dat elke stijl wel een tegel heeft, zo is er voor iedereen een optie. Atlas Concorde is opgericht in 1969, dit is tevens de oprichter van de Concorde Group. Momenteel besteden ze veel aandacht aan het milieu. Ze zijn bezig met innovaties om ervoor te zorgen dat ze geen CO2 uitstoten.

Populaire tegels

Marazzi

Marazzi is een van de meest bekende merken in de Keramische tegel industrie. Dit bedrijf komt van oorsprong uit Italië en wordt momenteel in 140 landen vertegenwoordigt. Marazzi is sinds 1935 actief in de branche. Ze experimenteren erg veel, ze reageren op de trends en hun grootste prioriteit, duurzaamheid. Bij Marazzi kunt u duurzame, kwalitatieve en innovatieve tegels krijgen. 

Populaire tegels

Ariana

Het merk Ariana Ceramica Italiana is afkomstig van een Italiaans tegelfabriek die wand en vloertegels produceert. Ariana is opgericht in 1967 en staat bekend om hun vernieuwde design voor badkamer wandtegels. Ze staan bekend om elegantie, perfectie en luxe, dat ziet u ook zeker terug in de tegels!

Populaire tegels

Flaviker Pisa

Flaviker Pisa ontwerpt en produceert wand-vloertegels, ze komen oorspronkelijk uit Italië en alles wordt ontworpen door het designbureau Flaviker Pisa. Ze ontwerpen tegels die toepasselijk zijn voor elke kamer. Wij raden aan de tegels te plaatsen in de woonkamer, keuken en badkamer. Dan komt het design van de tegels echt naar voren en wordt de kamer een mooi geheel. 

Populaire tegels

Ragno

Ragno komt van oorsprong uit Italië en is opgericht in 1949. Ze staan bekend om geglazuurde tegels voor vloer-en wandbekleding, bestemd voor binnen zowel als buiten. Ragno werkt internationaal en niet internationaal, mocht u in het buitenland zijn, Ragno staat voor u klaar. Begin jaren ‘80 ging de introductie van geavanceerde geautomatiseerde productietechnologieën samen deze branche. Zo heeft Ragno zich goed kunnen ontwikkelen. 

Populaire tegels

Castelvetro

Castelvetro produceert al sinds 1971 keramische tegels, er wordt veel aandacht besteed aan de uitstraling en design van de tegels. 10 jaar geleden begon Castelvetro gebruik te maken van een milieuvriendelijk productiesysteem. 

Populaire tegels

Cerdomus

Sinds 1969 is Cerdomus actief en is opgericht door de Bianchini als een klein familiebedrijf. Door de jaren heen zijn ze gegroeid tot een groot bedrijf. Door de jaren heen zijn ze met betere technologie gaan werken wat zorgt voor hoge kwaliteit en een mooi eindresultaat. 

Populaire tegels

Colorker

Colorker produceert sinds 1987 kwalitatieve tegels. Ze zijn vijf keer erkend (1994, 1998, 2002, 2006 en 2012) door de Exportprijs als erkenning voor de internationale arbeid die zij hebben ontwikkeld. Colorker vind het erg belangrijk om hun persoonlijkheid te vertegenwoordigen in de tegels. Dat doen zij door veel te werken met professionals die al jaren het vak beoefenen. 

Populaire tegels

Del Conca

Del Conca is een bedrijf wat zijn passie uitoefent sinds 1962. Het is opgericht in Italië door de groep Del Conco, zij hadden veel ervaring in de bouwsector en hebben toen besloten Del Conca op te richten. Het bedrijf staat internationaal bekend om de tegels van hoge kwaliteit en vernieuwende designs. 

Populaire tegels

Fanal

Fanal is opgericht in 1987, dit bedrijf is van oorsprong een klein familiebedrijf uit Alcora, de provincie Castellón. Door de jaren heen is hun assortiment extreem uitgebreid. Tegenwoordig is Fanal een van de onbetwiste pioniers van de Spaanse productie van keramiek en porselein. Bij Fanal staan ze bekend om hoge kwaliteit in internationale vorm. 

Populaire tegels

Fondovalle

Fondovalle is een vakkundig bedrijf wat al bestaat sinds 1962. Zij vinden het erg belangrijk om vaak met innovatie, nauwkeurige ontwerpen uit te komen. Dat doen zij door middel van de nieuwste technologie en met behulp van ontwerpers. Zo kunnen zij een stijlvol, kwalitatief product leveren aan u.

Populaire tegels

Panaria

Panariagroup Industrie is een Italiaanse multinationale groep en is de marktleider in de productie en distributie van keramische oppervlakken voor vloeren en wanden. In 1974 is het bedrijf opgericht door een groep ondernemers. Rond de jaren ‘90 is Panaria heel erg veel gegroeid, ze zijn met betere technologie gaan werken.

Populaire tegels

Pastorelli

Pastorelli is een bedrijf met Italiaanse achtergrond, ze hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vakgebied. Pastorelli heeft een populaire serie genaamd Stone Quarzdesign. Daarnaast zijn ze een van de eerste porseleinsteenproductenten. Pastorelli heeft vier verschillende soorten tegels. Lees hier meer over.

Populaire tegels

Supergres

Ceramiche Supergres produceert vloeren en wandtegels voor de middelhoge woningbouwbeugel. De tegels zijn gemaakt voor binnen- en buiteninterieur. Het bedrijf maakt deel uit van de Concorde Group. Het is een van de grootste Italiaanse keramische bedrijven en een van de grootste bedrijven ter wereld. De bedrijfscatalogus presenteert veel verschillende stijlen en oplossingen om unieke woonruimtes te creëren.

Populaire tegels

Website door BlueBird Media 2019