Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

SistemS voorbeeld foto

SistemS

SistemS markeert een terugkeer naar de essentie van design met een hedendaagse taal die in staat is toekomstgerichte, duurzame oplossingen te bedenken in de meest uiteenlopende contexten, waaronder de meest veeleisende.

Market voorbeeld foto

Market

Een nieuwe collectie keramische tegels, ontworpen om alle tastbare aantrekkingskracht van steen en beton te bieden op winkels en winkellocaties. Markt is de ideale oplossing voor het creëren van projecten met een sterke persoonlijkheid in de meeste winkelketens.

Plaster voorbeeld foto

Plaster

Plaster is het nieuwe porseleinen steengoed dat het concept van beton up-to-date brengt en transformeert tot een veelzijdige afdekking voor binnen en buiten

Block voorbeeld foto

Block

De Block collectie door Marazzi is geïnspireerd op hars. Block porseleinen tegels worden gekenmerkt door een spateloppervlak met afwisselend glanzende en matte effecten.

SistemN voorbeeld foto

SistemN

SistemN van Marazzi Tecnica is een innovatief porselein dat is geproduceerd met behulp van milieubewuste, geavanceerde productieprocessen.

Mineral voorbeeld foto

Mineral

Mineral is de nieuwe Marazzi-collectie met reflecterende, iriserende metallic effecten: bedoeld voor minimalistische, eigentijdse interieurs. De kleuren reproduceren de tinten en de glans van verschillende metalen: platina, ijzer en zilver voor de koude tonen en brons en corten koper voor de warmere tinten.

Clays voorbeeld foto

Clays

Clays is voor diegenen die houden van tactiele allure en creativiteit. De toekomst combineert met het verleden, de aanblik van beton verenigt zich met terracotta, om materialen van grote waarde te creëren en een immense visuele impact.

Material20 voorbeeld foto

Material20

Gelegd met lijm of op grind, is het 20 mm marmeren effect steengoed ideaal voor residentiële en commerciële buitenruimtes.

Memento20 voorbeeld foto

Memento20

Memento20 is geïnspireerd op handgemaakte, concrete objecten met een industrieel en rauw karakter. Een breder kleurengamma en een grafische variabiliteit geaccentueerd door twee verschillende oppervlakken: natuurlijk en fluweel.

Cottotoscana20 voorbeeld foto

Cottotoscana20

Alle charme van een klassieker uit de Italiaanse architectuur, Cotto Toscana, in een porseleinen aardewerkcollectie die het doordrenkt met nieuwe eigentijdse energie.

Plaster20 voorbeeld foto

Plaster20

Gelegd met lijm of op grind, het nieuwe 20 mm-betonachtige aardewerk is ideaal voor residentiële en commerciële buitenruimtes.

SistemN20 voorbeeld foto

SistemN20

SistemN20 van Marazzi Tecnica is een vloertegel voor buiten, het antislipoppervlak maakt het een hoogwaardig product dat geschikt is voor externe bestrating of vloeren met hoge spanning, zoals tuinen, terrassen en tuinhuisjes.

SistemN voorbeeld foto

SistemN

De vloerentegels van de lijn SistemN hebben een neutrale en een strakke look dat in ieder ruimte zal passen.

Website door BlueBird Media 2019