Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Over ons

Wij zijn Middag Leerdam, een familiebedrijf dat al 30 jaar gespecialiseerd is in tegels. De twee broers, Gerco en Nico Middag, hebben het stokje overgenomen en leiden nu het bedrijf. Onze kwaliteiten liggen niet alleen bij het leggen van tegels maar ook bij de omgang met klanten. Wij zorgen ervoor dat de klant zo min mogelijk zorgen heeft. Als klant bij ons krijgt u een compleet pakket, dit houdt in dat wij uw vloer zorgvuldig verwijderen, vervolgens een nieuwe vloer plaatsen en tenslotte goede nazorg aanbieden. Wij leveren altijd een uitstekend resultaat!

Wij hebben niet alleen tegels, u kunt bij ons ook terecht voor uw badkamer. Hierbij houden we rekening met het interieur van de badkamer, persoonlijke wensen en het budget. Wij hebben eveneens losse sanitair producten op voorraad.

Wij hebben een sfeervolle showroom van 2.500 m2 in Leerdam, waar u een assortiment van ruim 5.000 tegels kunt bekijken en op de bovenverdieping vindt u alles rondom sanitair.

Middag Leerdam: dé tegelwinkel van Nederland

De vloer in uw woning is een bepalend onderdeel van de sfeer. Of u nu gaat voor lichte vloertegels, houtlook tegels of juist betonlook tegels, Middag Leerdam biedt u ruime keuze. Zo maakt u altijd de juiste keuze voor maximaal wooncomfort en een vloer die past bij uw inrichting. Wij adviseren u in onze tegelwinkel graag over uw nieuwe vloer. Vertel ons uw wensen en voorkeuren, en onder het genot van een kop koffie brengen wij de mogelijkheden voor u in kaart.

Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle laatste vloertegels trends, die bovendien in onze showroom staan gepresenteerd. Kom gerust langs en bekijk de diverse wand- en vloertegels.

Middag Leerdam biedt een ruim assortiment aan met vloertegels in alle prijsklassen. In onze showroom van 1.500 m² worden alle bekende tegelmerken gepresenteerd met prijzen per m².

In de tegelwinkel vindt u bovendien ook vloertegel aanbiedingen en totaalpakket deals met kortingen tot 70%! Vraag nu online een offerte aan of laat dit ter plekke regelen in onze showroom.

Neem online een kijkje in ons vloertegelassortiment.

De Middag methode

Persoonlijke benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiënt.

Offerte aanvragen
Middag Leerdam Showroom

Website door BlueBird Media 2019