ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Vloerverwarming

Warme voeten

Dat warme voeten in de wintermaanden heerlijk zijn, hoeven wij u niet te vertellen. Niets is lekkerder dan in de ochtend uit bed te stappen op een aangenaam warme ondervloer. Middag Leerdam levert daarom naast vloertegels en ander soort vloerbedekking ook complete verwarmingsinstallaties. De deskundige medewerkers waarmee wij samenwerken weten uw verwarming te plaatsen op iedere ondervloer.
Toepassing op u vloer

Wij beschikken over de mogelijkheid om voor iedere toepassing de juiste installatie te realiseren. Afhankelijk van uw voorkeuren en wensen, in combinatie met de bestaande situatie, kiezen wij in overleg met u de meeste geschikte installatiemethode. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen bieden wij een complete service aan. Wij nemen het totale pakket voor onze rekening. Van ontwerp tot, het uittekenen van verlegschema’s, de werkcoördinatie, het plaatsen van de vloerverwarming en de oplevering. Onze ervaren monteurs zorgen dat uw vloerverwarming installatie wordt geplaatst volgende regels van goed vakmanschap.

Zelfs op betonvloer is het met een freesmachine mogelijk om verwarming aan te leggen. Bij ons kunt u rekenen op de beste kwaliteit en deskundigdheid. Al binnen 1 dag heeft u met minimaal sloop en breekwerk een nieuwe vloerverwarming. Uw krijgt tot 20 jaar garantie op uw vloerverwarming die wordt gelegd door onze KIWA-gecertificeerde partner.

Bekijk deze video om te weten hoe wij u vloerverwarming aanleggen

Wij beschikken over de mogelijkheid om voor iedere toepassing de juiste installatie te realiseren. Afhankelijk van uw voorkeuren en wensen, in combinatie met de bestaande situatie, kiezen wij in overleg met u de meeste geschikte installatiemethode.

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen bieden wij een complete service aan. Wij nemen het totale pakket voor onze rekening. Van ontwerp tot, het uittekenen van verlegschema’s, de werkcoördinatie, het plaatsen van de vloerverwarming en de oplevering. Onze ervaren monteurs zorgen dat uw vloerverwarming installatie wordt geplaatst volgende regels van goed vakmanschap.

vloerverwarming-1 vloerverwarming-2
Bel me terug