Houtlook tegels zijn een perfect alternatief
voor een houten vloer. Eenvoudig in onderhoud
duurzaam en toe te passen in elke ruimte.

Houtlook tegels

Bent u al bekend met de prachtige houtlook tegel, oftewel keramisch parket? Het uiterlijk en de uitstraling van een ‘natuurlijke’ houten parketvloer, maar wel de voordelen van een keramische tegel: krasvrij, waterbestendig, duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

Een houtlooktegel past binnen elk interieur, van een landelijke tot een moderne woonstijl. Wij hebben talloze tegels van a-kwaliteit in ons assortiment. Verschillende houtmotieven, kleuren en afmetingen. Er zit altijd wat voor u tussen!

Middag Leerdam heeft al 30 jaar ervaring en kan u dus van de juiste adviezen voorzien. Wij kunnen verder ook de tegels leggen en vloerverwarming installeren. Wij willen u compleet ontzorgen.

Heeft u interesse? Vraag dan om een offerte. Wij reageren zo snel mogelijk. Wij kunnen tegen scherpe prijzen direct inkopen bij de leverancier. Hoe meer tegels u koopt, hoe voordeliger!

De voordelen van houtlook tegels

Houtlook tegels hebben diverse grote voordelen waardoor het heel aantrekkelijk is om deze aan te schaffen.

 • Realistisch uiterlijk: de tegels zijn bijna niet van een ‘echte’ parketvloer te onderscheiden;
 • Slijt- en krasvrij: keramische tegels kunnen wel tegen een stootje;
 • Duurzaam: u kunt een leven lang genieten van een keramische vloer;
 • Waterbestendig: ze zijn erg geschikt voor in de badkamer of de keuken;
 • Geen vlekken: keramiek wordt op extreem hoge temperaturen dichtgeschroeid, waardoor het niet poreus is en vuil niet in de tegels kan trekken;
 • Makkelijk te onderhouden: je kunt deze tegels goed schoonmaken, zonder speciale schoonmaakproducten. Ze hebben ook weinig onderhoud nodig.

Zijn er ook nadelen?

Natuurlijk hebben andere soorten vloerbedekkingen ook positieve eigenschappen. Wanneer u keramische houtlook tegels vergelijkt met bijvoorbeeld een houten vloer, dan voelen tegels kouder aan.

Verder is het lastig om tegels te leggen. De ondergrond moet perfect afgewerkt zijn, anders is er een kans aanwezig dat de tegels gaan barsten.

Gelukkig kunnen wij, Middag Leerdam, deze problemen heel gemakkelijk oplossen. Wij verkopen niet alleen tegels, wij kunnen ze ook leggen. Verder kunnen wij vloerverwarming verzorgen, wij regelen dus het complete pakket!

Met onze vloerverwarming zult u nooit last hebben van koude voeten. Verder leggen wij al 30 jaar tegels, wij kunnen er dus voor zorgen dat dit perfect geregeld wordt voor u!

Houtlook tegels in verschillende afmetingen

Heeft u 'tegels houtlook' ingetypt in Google, en bent u dus op zoek naar keramisch parket? Dan heeft u wellicht ook een tegel met een bepaalde afmeting op het oog.

Het grote voordeel van houtlook tegels is dat er ontzettend veel verschillende afmetingen mogelijk zijn. Vooral bij houtlook tegels hebben de afmetingen een bepalend effect op de uitstraling van de vloer. U kunt altijd bij onze showroom langskomen om de tegels te bekijken of om advies in te winnen.

We hebben onder andere de volgende afmetingen in ons assortiment. Omdat wij goede en directe contacten hebben bij de fabrikant kunt u altijd informeren of wij ook andere formaten in kunnen kopen.

 • Houtlook tegels 15x120 cm
 • Houtlook tegels 20x120 cm
 • Houtlook tegels 20x180 cm
 • Houtlook tegels 25x150 cm
 • Houtlook tegels 30x120 cm
 • Houtlook tegels 30X180 cm

Houtlook tegels: verschillende soorten en kleuren

Wat betreft de kleuren en andere uiterlijke kenmerken van de houtlook tegel: er is ontzettend veel mogelijk. Hout tegels zijn verkrijgbaar in zowel licht- als donkerbruine varianten. Ook zijn er talloze grijstinten mogelijk.

Er is verder ook een heleboel variatie in de prints van keramisch laminaat. Tegenwoordig is de technologie zo ver gevorderd dat allerlei houtsoorten erg realistisch nagebootst kunnen worden. De nerven en noesten lijken net echt. Wilt u bijvoorbeeld licht eiken houtlook tegels? Dan is dat zeker mogelijk.

Veel noesten en nerven creëren een sfeervolle en verouderde look die bijvoorbeeld goed bij de landelijke interieurstijl past. Met minder krijgt u een wat strakkere en modernere uitstraling.

U kunt ook kiezen voor een visgraatpatroon. De laatste jaren is dit een van de meest geliefde vloeren. Een visgraat houtlook tegel geeft net dat kleine beetje extra. Tegels in Hongaarse punt zijn eveneens mogelijk.

Houtlook plavuizen voor in de woonkamer, badkamer en de keuken

Houtlook plavuizen kunnen in allerlei ruimtes van het huis gebruikt worden. Sterker nog, in bepaalde ruimtes is keramisch parket verreweg de beste keuze.

Houtlook tegels in de woonkamer? Een fraaie en goede keuze. Houtlook tegels zien er namelijk luxueus uit. Uw woonkamer krijgt een warm en gezellig karakter, waar u zich al gauw op uw gemak zult voelen.

Houtlook vloertegels zijn eveneens geschikt voor de badkamer en de keuken. In deze ruimtes is het zelfs aan te raden om voor een keramische houtlook tegel te gaan. Dat komt omdat keramische tegels waterbestendig zijn, wat natuurlijk erg belangrijk is in zowel de badkamer als de keuken. Tegelijkertijd voorziet u ook deze kamers van een sfeervolle en chique vloer.

Wat kost een houtlook tegel?

U heeft interesse in keramische houtlook vloertegels, dan wilt u natuurlijk ook de prijs weten. Wij hebben een ruim assortiment tegels, de prijs varieert per product. Dat heeft te maken met het formaat van de tegel, maar ook met het uiterlijk. Tegels met een wat meer gedetailleerde print zijn kostbaarder om te maken vandaar dat de prijs hoger is.

Wij kopen al onze tegels rechtstreeks in bij de fabrikant. Hierdoor kunnen wij hele scherpe prijzen hanteren. Wij kunnen vaak ook kortingen afdwingen. Vooral wanneer u een grotere hoeveelheid tegels bestelt. Ook is het gunstig wanneer andere klanten dezelfde tegel bestellen. De prijzen variëren dus. Vraag daarom een offerte aan. U weet dan precies wat voor prijs u kunt verwachten!

De legservice van Middag Leerdam

Wanneer u houtlook vloertegels koopt bij Middag Leerdam, bijvoorbeeld een visgraten keramisch parket, dan wilt u natuurlijk ook dat dit gelegd wordt. Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt het zelf leggen, u kunt iemand via werkspot inhuren, of gebruik maken van de legservice van Middag Leerdam.

Wij raden u sterk aan om een beroep te doen op onze legservice. Tegels zetten is allereerst een lastig karwei, het is niet vergelijkbaar met het aanbrengen van kliklaminaat om een voorbeeld te noemen.

Ten tweede is een houtlook tegelvloer een flinke investering. U wilt hier natuurlijk jarenlang mee doen. Dat is ook zeker mogelijk, zolang de tegels goed gelegd zijn.

Wij adviseren u daarom om onze legservice te gebruiken. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en weten dus precies hoe we deze klus moeten klaren. Wij hebben ook een reputatie hoog te houden en doen er daarom alles aan om de tegelvloer perfect te plaatsen.

Dit in tegenstelling tot individuen op werkspot waar niet of nauwelijks informatie over te vinden is. Zij hechten minder aan hun reputatie. Ze werken voor weinig geld, maar leveren ook slordig werk. Hierdoor bent u op de lange termijn juist duurder uit!

Tegels en vloerverwarming

U kunt ook keramisch parket combineren met vloerverwarming. Wij willen u compleet ontzorgen, en leveren dus het complete pakket!

Vloerverwarming heeft vele voordelen, vooral in deze tijd. U verbruikt namelijk minder energie wanneer u een vloerverwarming heeft in plaats van een ‘normale’ radiator. Verder werken de (in de toekomst verplichte) warmtepompen een stuk efficiënter in combinatie met vloerverwarming.

Extra voordelig; een keramische tegelvloer zorgt ervoor dat vloerverwarming beter fungeert. Vloerbedekking zoals tapijt, laminaat en hout zorgt ervoor dat veel warmte verloren gaat. Keramische tegels geleiden de warmte beter waardoor de vloerverwarming veel effectiever kan werken.

De werkwijze van Middag Leerdam

In de loop der jaren hebben wij een betrouwbare en efficiënte werkwijze ontwikkeld. Wat zijn de voordelen die Middag Leerdam biedt?

 • Ruim assortiment
 • Tegel van a-kwaliteit
 • Scherpe prijzen
 • Snelle levering
 • Persoonlijk advies
 • 30 jaar ervaring
 • Vakkundig legwerk
 • Vloerwarming mogelijk

Ruim assortiment

Aangezien een keramische parketvloer een flinke investering is, wilt u de tegels waarschijnlijk eerst in het echt bekijken. Gelukkig kunt u dan bij onze showroom terecht. Wij hebben hier talloze tegels uitgestald die u kunt bekijken.

Onze experts kunnen u ook vrijblijvend adviseren over de tegels. Heeft u bijvoorbeeld vragen over onze legservice of over vloerverwarming? Of wilt u weten bij welke interieurstijlen onze houtlook tegels het beste passen? Wij staan klaar om u te helpen!

Contact

Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch of per mail contact op te nemen. Wij zullen al uw vragen uitgebreid beantwoorden. Bij ons is de klant koning!

Houtlooktegels: zowel sierlijk als duurzaam

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Houtlook tegels zijn een uitstekende optie. Ze zien er schitterend uit en zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Hierdoor kunt u gemakkelijk een warme en chique sfeer creëren in uw woonruimte. Het grote voordeel ten opzichte van een natuurlijke houten vloer is dat houtlook tegels veel duurzamer zijn. U krijgt dus het beste van twee werelden!

Een erg breed assortiment, bezoek de showroom!

De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten waardoor ze gemakkelijk te leggen zijn. Er is eveneens variatie in de kleuren. Buiten de traditionele bruine houtlook tegels zijn ook witte, grijze en zwarte varianten mogelijk. Tevens kunt u kiezen uit robuuste en grove tegels, met of zonder hoogglans afwerking. Er komen steeds meer variaties op de markt gebaseerd op talloze verschillende houtsoorten. Er is dus voor ieder wat wils. Bezoek onze mooie showroom wanneer u dit prachtige product in levenden lijve wil aanschouwen.

Voordelen van houtlook tegels

Houtlook tegels zijn vervaardigd uit keramisch materiaal, wat een aantal belangrijke voordelen heeft:

 • Keramische tegels zijn namelijk erg makkelijk te onderhouden;
 • Tevens zijn ze kras- en slijtvast;
 • Ze zijn geschikt voor vloerverwarming;
 • Zoals eerder genoemd, u combineert de prachtige uitstraling van een houten vloer met de voordelen van een keramische tegel.

Voorzie uw badkamer van een warme uitstraling

Wellicht heeft u overwogen om uw badkamer van massief hout te voorzien, en was dit niet mogelijk aangezien echt hout vocht opneemt. Houtlook tegels vormen de oplossing voor uw probleem! Door het gebruik van deze tegels is het eindelijk mogelijk om uw badkamer een houten ‘look’ te geven en van een spectaculair warme en rustgevende sfeer te voorzien.

De Middag Methode

Waarom kunt u het beste kiezen voor de service van Middag Leerdam? Wij hebben een aantal redenen op een rijtje gezet.

Middag Leerdam 30 jaar ervaring

30 jaar ervaring

Middag Leerdam breed assortiment

Breed assortiment

Middag Leerdam a kwaliteit tegels

A-Kwaliteit tegels

Middag Leerdam tegelzetters

Beste tegelzetters

Middag Leerdam persoonlijk advies

Persoonlijke service

Middag Leerdam klanttevredenheid

Hoge klanttevredenheid

Middag Leerdam Merken

Bekende Tegelmerken

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©