Ons assortiment aan tegels

Van alle soorten en merken thuis

Op zoek naar een specifieke tint?

Gebruik ons tintenfilter door de knoppen te verslepen!

Zoeken

Tegels van hoge kwaliteit voor duurzaamheid

Tegels zijn een investering waar u lange tijd plezier aan zult hebben. Bij Middag Leerdam bieden wij exclusieve tegels aan van de hoogste kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van duurzame tegels voor uw woonkamer, keuken, badkamer of andere (woon)ruimte. Onze tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren, formaten en structuren.

Kies uit de nieuwste tegeltrends

Bij Middag Leerdam bieden wij een breed assortiment aan tegels aan. Voor ieder budget verzorgen wij een prachtige vloer. Kies de ideale tegel die past bij uw woning of combineer met de verschillende tegelstijlen. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en structuren.

Wij nodigen u uit een bezoek te brengen aan onze showroom. Onder het genot van een kop koffie stellen wij uw droomvloer samen. Uiteraard adviseren onze medewerkers u graag bij het maken van uw keuze. Wilt u de scherpste prijs voor uw tegels? Vraag nu online een offerte aan.

Wandtegels voor uw badkamer

Wandtegels zijn ideaal voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer. De tegels zijn niet alleen sfeerbepalend maar nemen bovendien ook geen vocht op. Dit betekent: een makkelijke reiniging en geen schimmel of andere vocht gerelateerde complicaties. Onze ruime collectie badkamer (wand)tegels staat voor u opgesteld in de showroom.

Dankzij de ruime keuze kunt u met onze wandtegels alle kanten op. Kies uit diverse kleuren en vormen wandtegels. Daarbij is het belangrijk dat de wandtegel past bij de stijl die u wilt creëren. Onze vakkundige medewerkers helpen u bij het uitzoeken van passende wandtegels. Wij denken graag met u mee.

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©