Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Fondovalle Toka Cliff
Fondovalle

Fondovalle Toka Cliff

Flaviker Backstage Graphite
Flaviker Pisa

Flaviker Backstage Graphite

Flaviker Backstage Ash
Flaviker Pisa

Flaviker Backstage Ash

Marazzi Block Silver
Marazzi

Marazzi Block Silver

Betonlook tegels

Betonlook tegels behoren tot een van de nieuwste trends! De betonlook vloeren zijn binnen de interieurbranche zeer populair en zijn veel terug te zien in diverse woonprogramma’s. Dit komt mede doordat deze tegels ideaal te combineren zijn met diverse woonstijlen en een exclusief en tijdloos karakter geven aan iedere ruimte. Betonlook tegels lijken van echt cement of beton gemaakt te zijn, maar dan met alle gemakken van een keramische vloer.

Betonlook tegels voor de moderne woning

Betonlook tegels zijn qua design gebaseerd op betonvloeren, ook wel cementvloeren genoemd. Dit type tegels is ideaal te combineren met de industriële meubeltrend van dit moment. Beschikt u over een warm en landelijk interieur dan versterkt de betonlooktegel het contrast tussen de verschillende materialen, waardoor de ruimte nog interessanter en mooier wordt. Betonlook geeft een unieke en karakteristieke ondervloer die perfect past bij uw woning.

In verschillende kleuren verkrijgbaar

Bij betonlook en cement denkt u natuurlijk direct: grijs! Hoewel de grijze kleur ontzettend mooi staat in verschillende inrichtingen, is het natuurlijk ook mogelijk dat u liever andere tinten betonlook tegels wilt. Wij zien steeds vaker tinten zoals bruin en beige en deze dragen bij aan een warme sfeer. Door de verschillende tinten betonlook tegels te combineren in diverse ruimtes, heeft iedere ruimte een net iets andere uitstraling maar is er toch eenheid in het geheel.

Kies uit verschillende formaten

De tegels zijn in diverse formaten te verkrijgen. Een opkomende trend zijn de steeds grotere formaten keramische tegels. Zo wordt de 60×60 vloertegel steeds vaker vervangen door een groter formaat zoals: 75×75, 80×80 of zelfs 90×90. Deze trend gaat ook op voor betonlook tegels.

Door een groot formaat tegel te gebruiken, lijkt een ruimte eveneens groter. Ook zijn de voegen minder aanwezig waardoor de betonlook tegels nog beter tot hun recht komen en de look van een echte betonvloer nog meer wordt benadrukt!

De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiënt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019