Mirage

Over Mirage

Over Mirage Ceramiche


Mirage Ceramiche is een vooraanstaand Italiaans bedrijf dat zich specialiseert in de productie en distributie van hoogwaardige keramische tegels voor zowel vloeren als wanden. Als een dochteronderneming van de Mirage Granito Ceramico Group, bevindt Mirage Ceramiche zich in het topsegment van de markt en geniet het wereldwijde erkenning voor zijn toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. De groep omvat diverse merken die gezamenlijk streven naar excellentie, waaronder Mirage, EVO_2/E™, Norr, Jewels, en Stones 2.0.


Geschiedenis van het bedrijf


Mirage Ceramiche heeft zijn wortels in een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting van de Mirage Granito Ceramico Group. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld en zijn aanwezigheid op de markt versterkt. In de jaren '90 zette Mirage Ceramiche een strategie van expansie in gang, gericht op het diversifiëren van het productaanbod en het versterken van zijn positie in het luxe segment. Deze strategie omvatte de oprichting van nieuwe merken en de overname van gerenommeerde bedrijven in de keramische sector.


In 1998 introduceerde Mirage Ceramiche de EVO_2/E™-lijn, die bekend staat om zijn geavanceerde technologie en innovatieve ontwerpen. Deze zet verstevigde de positie van Mirage Ceramiche als een toonaangevende speler in de markt voor keramische oppervlakken.


Het jaar 2005 markeerde een mijlpaal in de geschiedenis van Mirage Ceramiche met de lancering van de Norr-lijn, die zich onderscheidt door zijn Scandinavische designinvloeden en aandacht voor duurzaamheid. Deze toevoeging aan het productportfolio versterkte de aanwezigheid van Mirage Ceramiche in verschillende internationale markten.


In de daaropvolgende jaren heeft Mirage Ceramiche zijn wereldwijde aanwezigheid vergroot door strategische overnames en samenwerkingen. De focus op innovatie, design en duurzaamheid blijft de drijvende kracht achter het succes van Mirage Ceramiche op de internationale markt voor keramische oppervlakken. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van architecten, ontwerpers en eindgebruikers wereldwijd. Mirage Ceramiche is genoteerd aan de Italiaanse beurs en blijft streven naar excellentie in de keramische industrie.

De Middag Methode

Waarom kunt u het beste kiezen voor de service van Middag Leerdam? Wij hebben een aantal redenen op een rijtje gezet.

Middag Leerdam 30 jaar ervaring

30 jaar ervaring

Middag Leerdam breed assortiment

Breed assortiment

Middag Leerdam a kwaliteit tegels

A-Kwaliteit tegels

Middag Leerdam tegelzetters

Beste tegelzetters

Middag Leerdam persoonlijk advies

Persoonlijke service

Middag Leerdam klanttevredenheid

Hoge klanttevredenheid

Middag Leerdam Merken

Bekende Tegelmerken

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©