Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Woodtale voorbeeld foto

Woodtale

De Woodtale collectie van Ragno is geïnspireerd op geborgen eikenhout, geschikt gerestaureerd en bewerkt. Deze tegel past in elke ruimte.

Woodstyle voorbeeld foto

Woodstyle

Woodstyle is een nieuwe collectie van Ragno met keramische houtsoorten. Deze tegels zijn veelzijdig, deze tegelsoort kan op verdiepingen van openbare of residentiële gebouwen worden gelegd.

Woodsoft voorbeeld foto

Woodsoft

De Woodsoft collectie van Ragno is een houteffect steengoed, deze tegel is geïnspireerd op eikenhout. Van deze tegel zijn vijf verschillende warme kleuren beschikbaar die goed passen in elke ruimte.

Woodpassion voorbeeld foto

Woodpassion

De collectie Woodpassion roept de natuurlijke indentiteit van het hout op. Deze tegel bestaat uit geglazuurde porseleinen aardewerk.

Woodmania voorbeeld foto

Woodmania

De collectie van Woodmania combineert de nobelheid van hout met een besloten openheid voor de nieuwste designtrends. Deze tegel past in elk interieur.

Woodliving Rovere voorbeeld foto

Woodliving Rovere

De collectie Woodliving haalt zijn inspiratie uit het thema van geborgen, hergebruikt hout, hersteld tot nieuw leven door behandelingen die de tactiele schoonheid benadrukken. Deze tegels zijn erg charmant en passen in elke ruimte.

Woodlike voorbeeld foto

Woodlike

De Woodlike houtlook van Ragno combineert de schoonheid van het natuurlijke materiaal met het gevoel van versleten hout. Deze warme tegels passen in elke ruimte.

Harmony voorbeeld foto

Harmony

De moderne en prachtige Harmony collectie zorgt voor een fijne maar ook rustgevende sfeer aan elke ruimte.

Freetime voorbeeld foto

Freetime

De collectie Freetime is een porseleinen steengoed geïnspireerd op hout en geschikt om alle kamers van het huis te vloeren.

Woodplace voorbeeld foto

Woodplace

De collectie Woodplace by Ragno is ontworpen om de warmte en het gebruiksgemak van houtlook-aardewerk in moderne interieurs te brengen.

Woodspace voorbeeld foto

Woodspace

De Woodspace collectie is het nieuwe porseleinen steengoed geïnspireerd op prachtige eikenhouten vloeren, het antieke parket van statige huizen.

Woodclassic voorbeeld foto

Woodclassic

De Woodclassic collectie van Ragno is geïnspireerd door eikenhout in een porseleinen steengoed dat alle warmte en tactiele energie van het materiaal intact houdt.

Woodspace XT20 voorbeeld foto

Woodspace XT20

Woodspace XT20 is geschikt voor gebruik buitenshuis, traditioneel geïnstalleerd met lijm of droog op grind, gras of zand geplaatst.

Woodreal voorbeeld foto

Woodreal

De Woodreal collectie is het houtachtige oppervlak dat interieurs ontwerpt met originaliteit, warmte en een duidelijk originele schoonheid.

Woodshape voorbeeld foto

Woodshape

De collectie van Woodshape biedt alle smaak van authentieke, door de tijd gedragen oppervlakken. Elke module drukt de tekenen uit die zijn achtergelaten door tijd, dagelijks gebruik en handmatige vormgeving.

Woodstory voorbeeld foto

Woodstory

De collectie van Woodstory roept de essentie van eik op, een prachtig hout van eeuwige schoonheid.

Woodside voorbeeld foto

Woodside

Een nieuw steenachtig aardewerk met veel details, kleurvariaties, knopen en de sporen achtergelaten door de tijd.

Escape voorbeeld foto

Escape

Levensechte eikenhouten aardewerkoppervlakken met sterke kleuren, diepe aderpatronen en decors geïnspireerd op traditionele cementtegels, die elk interieur een natuurlijke interpretatie kunnen geven.

Woodchalet voorbeeld foto

Woodchalet

De mooie houten tegels van de Woodchalet collectie zorgen voor een fijne en natuurlijke uitstraling in elke ruimte.

Woodchoice Chevron voorbeeld foto

Woodchoice Chevron

Het mooie strakke design van de Woodchoice Chevron collectie past in elk interieur. De mooie kleuren zorgen voor een fijne sfeer.

Woodmania XT20 voorbeeld foto

Woodmania XT20

Woodmania XT20 besloten openheid voor de nieuwste designtrends. Aderpatronen, zachte tinten en een grote mate van schaduwvariatie komen voor in deze tegel.

Woodglam voorbeeld foto

Woodglam

De collectie van Woodglam is geïnspireerd op eiken in zijn klassieke variëteiten en biedt al hun patronen en natuurlijke variaties in schaduw.

Woodgrace voorbeeld foto

Woodgrace

Woodgrace is geïnspireerd op de natuurlijke tinten van gebleekte eiken parket: een eigentijdse herinterpretatie van de originele houtsoorten.

Woodcraft voorbeeld foto

Woodcraft

Woodcraft-tegels zijn er in 5 kleuren met een hoge mate van schaduwvariatie, waarvan 2 meer eigentijds: Antraciet en Grigio en drie wat warmer en gezelliger, Bianco, Beige en Marrone.

Woodessence voorbeeld foto

Woodessence

Een mooie strakke vloer met een natuurlijke look van hout. De Woodessence collectie kun je in elk interieur plaatsen.

Woodspirit voorbeeld foto

Woodspirit

Houtspirit houtlook steengoed is geïnspireerd door het hergebruik van oude artikelen om een vleugje originaliteit te geven en verfijnde interieurs te herscheppen.

Woodcomfort voorbeeld foto

Woodcomfort

Woodcomfort van Ragno is geschikt voor gebruik op de vloeren en wanden van badkamers, keukens en woonkamers, maar ook voor lichte commerciële toepassingen zoals restaurants of bars.

Arteak voorbeeld foto

Arteak

De Arteak collectie van Ragno is een uitstekend alternatief voor traditioneel parket en vervangt het als de ideale achtergrond voor een nieuw, vrijer, intelligenter concept van huisontwerp.

Website door BlueBird Media 2019