Ragno Woodplace Caffè
{"id":13,"name":"Ragno","description":"<p>Het merk Ragno is een van de hoofrolspelers bij de groei en het succes van de Italiaanse keramische tegelindustrie over de hele wereld. Ragno, opgericht in 1949 in Sassuolo, was een van de belangrijkste pionnen in de groei van de keramische industrie in deze Italiaanse provincie. Mede dankzij het vermogen om wandtegels te produceren voor woonruimtes.<\/p>\n<p>In de jaren 60 en 70, strekte de expertise van dit bedrijf zich ook uit tot de productie van geglazuurde tegels voor vloer- en wandbekleding bestemd voor verschillende segmenten van de bouwsector, zowel nationaal als internationaal.<\/p>\n<p>Begin jaren 80 ging de introductie van geavanceerde geautomatiseerde productietechnologie\u00ebn hand in hand met een herschikking van de verkoop- en marketingstrategie\u00ebn. Met een toenemende gerichtheid op de behoeften van de klant en de markt, leidde dit tot ontwikkeling van een breed scala aan producten in overeenstemming met de trends, stijlen en smaken van de consument.<\/p>\n<h3>Het Ragno assortiment<\/h3>\n<p>Het Ragno aanbod biedt duidelijk gedefinieerde en betrouwbare oplossingen, met het vermogen om toch voortdurend te evolueren en te vernieuwen qua interieurontwerpen. Ze gaan mee in de nieuwste trends: van porselein tot glasmoza\u00efek, zowel voor binnen- en buitenvloeren als de bekleding van muren. Ragno heeft een compleet en specialistisch assortiment, dat gebruik maakt van prachtige architectonische ontwerpen en flexibele oplossingen voor woonruimtes.<\/p>","short_description":"<p>Het merk Ragno is een van de hoofrolspelers bij de groei en het succes van de Italiaanse keramische tegelindustrie over de hele wereld. Ragno, opgericht in 1949 in Sassuolo, was een van de belangrijkste pionnen in de groei van de keramische industrie in deze Italiaanse provincie. Mede dankzij het vermogen om wandtegels te produceren voor woonruimtes.<\/p>","logo":"images\/brands\/gTcq51BF8BMMlVi1YnLZlrTyMNFm8RUaxWfZk8c5.png","slug":"ragno","video_url":"https:\/\/www.youtube.com\/embed\/LXq6f2pztD8","display_order":5,"created_at":"2019-08-28T06:59:30.000000Z","updated_at":"2019-10-14T08:45:00.000000Z"}-logo

Woodplace Caffè

De Ragno Woodplace Caffè is een houtlook tegel met natuurlijke kleuren. De Ragno Woodplace tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden. Elke tegel is uniek. Het fraaie en karakteristieke uiterlijk van een houten vloer, maar het gemak en de lange levensduur van een tegelvloer, waterbestendig, geschikt voor vloerverwarming, enonderhoudsvriendelijk.De tegels van Ragno zijn tegels om er jaren volop van te genieten. Deze tegels zijn overal toepasbaar, in elk woongedeelte van uw huis of appartement, maar ook in uw badkamer of slaapkamer.

Beschikbare afmetingen

20.00 x 120.00cm

Woodplace

De collectie Woodplace by Ragno is ontworpen om de warmte en het gebruiksgemak van houtlook-aardewerk in moderne interieurs te brengen.

Kom gerust langs

Twijfel je of dit de juiste tegel voor jou is? Grote kans dat wij deze tegel on display hebben in onze showroom. Je kan gerust langs komen of ons bellen voor meer informatie.

Persoonlijk advies nodig?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij meer dan geschikt om jou met jouw keuze te helpen. U kan ons gerust bellen op 0345 - 632 400, een e-mail sturen of gewoon langs komen in onze showroom.

Neem contact op

Vraag een offerte aan

Een offerte aanvraag is bij ons geheel vrijblijvend.

Offerte vragen

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media 2023