Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Mystone voorbeeld foto

Mystone

Een nieuw steengoed geïnspireerd op natuurlijke zwarte kwartsietsteen. Een collectie met een bijna glanzende look, die het inspiratiemateriaal nauwkeurig reproduceert, in beide kleuren.

Terramix voorbeeld foto

Terramix

Terramix is een nieuw steengoedproduct bedoeld om aan elke behoefte te voldoen. Terramix is een collectie met een Scandinavische smaak die zijn veelzijdigheid en toepassingsmogelijkheden vergroot.

Mystone Bosalto20 voorbeeld foto

Mystone Bosalto20

Mystone Basalto20 is ideaal voor gebruik voor bestratingen en vloeren, zowel binnen als buiten, zowel in woningen als in commerciële omgevingen. De extra dikke 20 mm-versie zorgt ervoor dat de collectie droog op gras, grind en zand kan worden geïnstalleerd en kan worden gebruikt voor opritten.

Rocking20 voorbeeld foto

Rocking20

Een collectie in 6 kleuren, geïnspireerd op de intense variabiliteit van prachtige stenen en biedt veelzijdige oplossingen voor buitenshuis, dankzij de gestructureerde afwerking, ook verkrijgbaar in de dikte van 20 mm, en voor gebruik binnenshuis in de natuurlijke versie.

Ceppo Di Gre20 voorbeeld foto

Ceppo Di Gre20

Gelegd met kleefstof of op grind, is het steenachtige steengoed van 20 mm ideaal voor residentiële en commerciële buitenruimtes.

Mystone Quarzite20 voorbeeld foto

Mystone Quarzite20

Een nieuw steengoed geïnspireerd op natuurlijke zwarte kwartsietsteen. Een collectie met een bijna glanzende look, die nauwkeurig het inspiratiemateriaal weergeeft, in beide kleuren - zwart en platina - en in de diepte van het oppervlak, met zijn rijkdom aan tintvariatie.

Memo voorbeeld foto

Memo

De vloerentegels van de lijn Memo hebben een aangenaam look dat perfect past in binnen- en buitenshuis.

Market voorbeeld foto

Market

De vloerentegels van de lijn Market hebben neutrale kleuren en met een touch van modieuze aspecten.

Mystone Ardesia20 voorbeeld foto

Mystone Ardesia20

Gelegd met kleefstof of op grind, is het steenachtige steengoed van 20 mm ideaal voor residentiële en commerciële buitenruimtes.

Bluestone20 voorbeeld foto

Bluestone20

Gelegd met kleefstof of op grind, is het steenachtige steengoed van 20 mm ideaal voor residentiële en commerciële buitenruimtes.

Mystone Beola20 voorbeeld foto

Mystone Beola20

Al het karakter van steen in de speciale 20 mm dikte, voor het ontwerpen van buiten, in residentiële, openbare en commerciële contexten. Uitstekende technische prestaties om aan alle architecturale vereisten te voldoen.

Mystone Kashmir20 voorbeeld foto

Mystone Kashmir20

Marazzi Mystone Kashmir20 combineert het uiterlijk van zes natuurstenen met de perfectie van keramische tegeltechnologie en wordt vervaardigd door een innovatief, state-of-the-art milieubewust productieproces.

Mystone Pietra Die Vals20 voorbeeld foto

Mystone Pietra Die Vals20

Mystone Pietra di Vals voldoet aan de hedendaagse behoeften en kan binnen en buiten worden gebruikt, in residentiële en intensieve commerciële omgevingen. De verschillende oppervlaktestructuren en extra dikke tegels zorgen voor een naadloze plaatsing.

Mystone Silverstone20 voorbeeld foto

Mystone Silverstone20

Het Mystone Silverstone-porseleinen steengoed met steenlook is de Marazzi-interpretatie van 'pietra serena' zandsteen. De twee oppervlakken, natuurlijk en lux, zijn ideaal voor minimalistische vloeren met een extreem natuurlijke textuur.

Mystone Pietra Italia20 voorbeeld foto

Mystone Pietra Italia20

De serie Mystone Pietra Italia-aardewerk is voorzien van tegels die geschikt zijn voor hedendaagse locaties, zoals werkplekken, buitenoppervlakken.

Mystone Gris Fleury20 voorbeeld foto

Mystone Gris Fleury20

Mystone Gris Fleury20 is geïnspireerd op een Franse steen met een subtiel variërende achtergrondkleur. Steenachtige tegels met een zeer natuurlijke uitstraling, ideaal voor interieurs in klassieke of grootstedelijke smaak.

Multiquartz20 voorbeeld foto

Multiquartz20

Multiquartz20, het nieuwe extrathick-steengoed van Marazzi. Voor het creëren van buitenruimtes van grote schoonheid, zonder concessies te doen aan de technische prestaties.

Easy voorbeeld foto

Easy

Minimalisme en essentialiteit zijn de belangrijkste kenmerken van de Easy-collectie, gekenmerkt door lichte kleuren die de contrasterende aders op de satijn afgewerkte en licht gestructureerde oppervlakken benadrukken.

Website door BlueBird Media 2019