Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Stoneway_Ardesia voorbeeld foto

Stoneway_Ardesia

Met 4 kleuren en 2 afwerkingen, natuurlijk en gestructureerd, is de Stoneway Ardesia-collectie ideaal voor het interpreteren van binnen- en buitenlocaties met een frisse, natuurlijke stijl.

Slate voorbeeld foto

Slate

De Slate collectie van Ragno interpreteert de materiaalsterkte van leisteen en genereert een uniek porcellanato-aardewerk: Realstone Slate.

Slate XT20 voorbeeld foto

Slate XT20

Realstone_Slate XT20 wordt geproduceerd in de dikte van 20 mm in de twee maten 50x100 en 80x100 cm en in de kleuren Shell, Iron, Musk en Black, met een groot assortiment aan afwerkingen.

Creek voorbeeld foto

Creek

5 natuurlijke, zorgvuldig gekalibreerde kleuren ondersteund door mozaïeken in bijpassende tinten, decoraties met doorlopende motieven en gestructureerde buitenoppervlakken.

Realstone Rain voorbeeld foto

Realstone Rain

Rain wordt geïnspireerd door een Engelse kalksteen, waarna het wordt genoemd. De originele steen heeft minimale, uniforme patronen en subtiele schaduwvariaties in verschillende tonen van Greige, waardoor het een rijke diversiteit heeft.

Symbol voorbeeld foto

Symbol

Een delicate harmonie van contrasten en aderpatronen, in 10 verschillende varianten geïnspireerd op de klassieke aantrekkingskracht van Italiaanse marmer en stenen

Cardoso voorbeeld foto

Cardoso

Realstone is de perfecte reproductie van drie natuurlijke stenen - Quarzite, Cardoso en Jeruzalem - die worden gekenmerkt door hun grafische en chromatische variaties en de zachtheid van het oppervlak.

Jerusalem voorbeeld foto

Jerusalem

Natuurlijke schoonheid, luxe en elegantie geïnterpreteerd op drie verschillende manieren om de originele stenen materialen te verbeteren.

Trace voorbeeld foto

Trace

Trace is geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van mediterrane steen en herinterpreteert het in een eigentijdse stijl

Bistrot voorbeeld foto

Bistrot

Bistrot van Ragno is het resultaat van een zorgvuldige inkoop van grondstoffen en een geavanceerde productietechnologie.

Milestone voorbeeld foto

Milestone

Milestone werkt de steentegelslook bij: de combinatie van de aderpatronen en tinten van verschillende materialen creëert ongebruikelijke, verfijnde oppervlakken.

Season voorbeeld foto

Season

De natuurlijke tonen maken de woonkamer een warme en omhullende ruimte. Het seizoen is gemaakt van geglazuurd porselein en de tegels zijn zowel geschikt voor vloer- als wandbekleding binnen en buiten.

Stoneway Barge voorbeeld foto

Stoneway Barge

Tegels die perfect zijn voor het bestraten van eenvoudige, moderne buitenruimtes, maar die ook een groot effect lijken te hebben in meer traditionele contexten.

Landscape voorbeeld foto

Landscape

Landscape haalt zijn inspiratie uit steen. Deze fijne porseleinen tegel heeft een stevig en compact oppervlak.

Website door BlueBird Media 2019