Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Art20 voorbeeld foto

Art20

Art door Marazzi brengt de Venetiaanse vloertraditie van Seminato op de hoogte van de nieuwste trends in interieurdesign. Art wordt geproduceerd in 5 innovatieve, betongerelateerde tinten die verder reiken dan gewoon grijs met boventonen van wit, groen of modder.

EvolutionMarble voorbeeld foto

EvolutionMarble

Wit marmer met veel opvallende contrasterende aders en fijn zwart marmer doortrokken met subtiele witte adering: dit is Evolution Marmer van Marazzi.

Art20 voorbeeld foto

Art20

Art20 in gestructureerde versie van 20 mm in de vierkante afmeting 80 x 80 cm in de kleuren Beige, Taupe, Gray en Anthracite, geschikt voor technisch gebruik buitenshuis, traditioneel geïnstalleerd met lijm of droog op grind, gras of zand of in verheven stoepen geplaatst.

Allmarble voorbeeld foto

Allmarble

Allmarble, de Marazzi-steengoedcollectie met de tijdloze schoonheid van de meest uitgelezen knikkers van de meest klassieke zwart-witte marmeren tot varianten met een bijzonder verfijnde smaak, ideaal voor intrigerende verontreinigingen met andere materialen.

Allmarble20 voorbeeld foto

Allmarble20

Gelegd met lijm of op grind, is het 20 mm marmeren effect steengoed ideaal voor residentiële en commerciële buitenruimtes.

Evolutionmarble voorbeeld foto

Evolutionmarble

De vloerentegels van de lijn Evolutionmarble zijn geïnspireerd op de ouderwetse en classy interieur.

Website door BlueBird Media 2019