Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Ariana Storm voorbeeld foto

Ariana Storm

De marmeren vloeren van de lijn Storm interpreteren met buitengewoon realisme de tijdloze charme van natuurlijk marmer. De tegels van de Storm serie komen in één van de puurste vormen van natuurlijk marmer.

Ariana Mineral  voorbeeld foto

Ariana Mineral

De mooie marmeren porseleinen tegels van de lijn Mineral staan bekend om de intense expressiviteit die de tegels uitstralen en door de pure charme die ze verkondigen.

Ariana Epoque voorbeeld foto

Ariana Epoque

De tegels van Epoque staan ook wel bekend om hun intense charme, door de sierlijkheid en de luxe die ze uitstralen. De tegels zijn rijk aan geschiedenis en passen simpelweg bij elk interieur.

Horizon voorbeeld foto

Horizon

De mooie porseleinen tegels van de lijn Horizon roepen de marmeren middenstukken van architectuur en internationaal design op.

Concrea Plain voorbeeld foto

Concrea Plain

De tegels van Concrea Plain hebben een prachtig design voor een kamer rijk aan persoonlijkheid en karakter. Dit komt door de elegante en strakke uitstraling die ze hebben.

Fluido voorbeeld foto

Fluido

De tegels van de lijn Fluido hebben een chique uitstraling, dit past heel mooi bij een strakke en stijlvolle interieur. De tegels zijn ook erg duurzaam.

Futura voorbeeld foto

Futura

De vloertegels van de prachtige lijn Futura biedt een selectie van de zeldzaamste stenen uit de natuur. Slijtvast, met een sterk karakter met gedurfde tonale contrasten en delicaat.

Website door BlueBird Media 2019