Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

ma-do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Over Cerdomus

Keramische tegels zijn natuurlijke stenen die al eeuwen worden gebruikt. Door de vernieuwde technologie is de productie makkelijker geworden en is de kwaliteit nog hoger.

Water, klei, mineralen en kwartspoeders afgevuurd bij hoge temperaturen. Dit is de originele structuur van elk keramisch product dat brede toepassingsgebieden bereikt via een gecertificeerd productieproces. Een proces dat de uitmuntendheid en kwaliteit van elke Cerdomus collectie definieert. Het resultaat is een product van de hoogste kwaliteit dat is gedefinieerd door 4 hoofdcriteria: hardheid, stijfheid, breekbaarheid en inertie. Hardheid staat voor het resultaat van de reacties die optreden tijdens het koken en die de dichtheid van de tegel. Stijfheid die bepalend is voor het vermogen om hoge belastingen te weerstaan. Breekbaarheid die de weerstand tegen schokken definieert. Inertie betekend dat wanneer de tegel in contact komt met water en chemicaliën het onveranderd blijft.

Geschiedenis

Cerdomus Ceramiche werd in 1969 door de Bianchini opgericht als een klein familiebedrijf. In de eenentwintigste eeuw is Cerdomus vooral bekend als fabrikant van commerciële porseleinen tegels met een hoge kwaliteit steen effect. De producten in rustieke stijl behoren ook tot de bestsellers van het bedrijf. Omdat het bedrijf voortdurend investeerders had kon het zich verder ontwikkelen en kon het steeds meegaan in de laatste trends.

De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiënt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019