Cerdomus Antique Walnut
{"id":3,"name":"Cerdomus","description":"<p>Cerdomus Ceramiche werd in 1969 door de Bianchini familie opgericht als een klein familiebedrijf. In de eenentwintigste eeuw is Cerdomus vooral bekend geworden als fabrikant van commerci\u00eble porseleinen tegels van hoge kwaliteit. De producten in rustieke stijl behoren eveneens tot de bestsellers van het bedrijf. Omdat het bedrijf voortdurend investeerders had kon het zich verder ontwikkelen en inspelen op de laatste trends. Tegenwoordig blinken ze uit met hun prachtige assortiment keramische tegels.<\/p>\n<h2>Keramische tegels<\/h2>\n<p>Keramische tegels worden al eeuwen gebruikt. Door de vernieuwde technologie is de productie makkelijker geworden en is de kwaliteit nog hoger.<\/p>\n<p>Water, klei, mineralen en kwartspoeders gebakken bij hoge temperaturen. Dit is de originele structuur van elk keramisch product dat veel toepassingen heeft via een gecertificeerd productieproces. Een proces dat de uitmuntendheid en kwaliteit van elke Cerdomus collectie definieert.<\/p>\n<p>Het resultaat is een product van de hoogste kwaliteit dat is gedefinieerd door 4 hoofdcriteria: hardheid, stijfheid, onbreekbaarheid en inertie. Hardheid staat voor het resultaat van de reacties die optreden tijdens het koken en die voor de dichtheid van de tegel zorgen. Stijfheid is bepalend voor het vermogen om hoge belastingen te weerstaan. Onbreekbaarheid zorgt voor weerstand tegen schokken. Inertie betekend dat wanneer de tegel in contact komt met water en chemicali\u00ebn het onveranderd blijft.<\/p>\n<h2>Bezoek onze showroom!<\/h2>\n<p>Wij, van Middag Leerdam, hebben een schitterend assortiment Cerdomus tegels. Bezoek onze showroom wanneer u de producten aandachtig wilt bestuderen, wij kunnen u tegelijkertijd van de beste adviezen voorzien!<\/p>","short_description":"<p>Cerdomus Ceramiche werd in 1969 door de Bianchini familie opgericht als een klein familiebedrijf. In de eenentwintigste eeuw is Cerdomus vooral bekend geworden als fabrikant van commerci\u00eble porseleinen tegels van hoge kwaliteit. De producten in rustieke stijl behoren eveneens tot de bestsellers van het bedrijf. Omdat het bedrijf voortdurend investeerders had kon het zich verder ontwikkelen en inspelen op de laatste trends. Tegenwoordig blinken ze uit met hun prachtige assortiment keramische tegels.<\/p>","logo":"images\/brands\/OvbMlHeG09sIrzYgZefzSAtMzGi5CihpICHVsKZ9.png","slug":"cerdomus","video_url":"https:\/\/www.youtube.com\/embed\/_IOyvS0mjOA","display_order":999,"created_at":"2019-08-28T06:59:30.000000Z","updated_at":"2019-09-24T10:06:08.000000Z"}-logo

Antique Walnut

De Cerdomus Antique Walnut tegels hebben een bruine kleur met donkere en lichte tinten. De tegels geven een gracieus en een chique uitstraling. De Cerdomus Antique Walnut tegels zullen heel mooi passen bij een moderne interieur. De Cerdomus Antique Walnut tegels zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen 20 x 120 cm en 60 x 60 cm.

Beschikbare afmetingen

20.00 x 120.00cm
60.00 x 60.00cm

Antique

De vloertegels van de lijn Antique is rijk aan natuurlijke tinten en passen eenvoudig bij elk interieur.

Kom gerust langs

Twijfel je of dit de juiste tegel voor jou is? Grote kans dat wij deze tegel on display hebben in onze showroom. Je kan gerust langs komen of ons bellen voor meer informatie.

Persoonlijk advies nodig?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij meer dan geschikt om jou met jouw keuze te helpen. U kan ons gerust bellen op 0345 - 632 400, een e-mail sturen of gewoon langs komen in onze showroom.

Neem contact op

Vraag een offerte aan

Een offerte aanvraag is bij ons geheel vrijblijvend.

Offerte vragen

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©