Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Treverkdear20 voorbeeld foto

Treverkdear20

Gelegd met lijm of op grind, het 20 mm houten effect steengoed is ideaal voor residentiële en commerciële buitenruimtes.

Treverkpaint voorbeeld foto

Treverkpaint

De charme van oud hout, geborgen en geverfd, is de inspiratie voor de Treverkpaint porselein-steengoedcollectie van Marazzi. In 4 kleuren verkrijgbaar, is geschikt voor klassieke en alternatieve installatiepatronen.

Treverkfusion voorbeeld foto

Treverkfusion

De Treverkfusion-collectie is geïnspireerd op verschillende houtsoorten en heeft een hoge mate van schaduwvariatie en duidelijke knopen, met aderpatronen die de indruk van nauwkeurige reproductie van de bronmaterialen versterken.

Treverkmore voorbeeld foto

Treverkmore

Treverkmore is het resultaat van een geïnspireerde combinatie: de elegantie van hout en de eenvoud van steengoed. 5 kleuren, om het leven te geven aan van nature verwelkomende gemoedstoestanden, in een collectie die individualiteit verwerft door zijn hoge mate van schaduwvariatie en rijke oppervlaktepatronen

Treverkmade20 voorbeeld foto

Treverkmade20

Treverkmade20 is verkrijgbaar in kleuren, completeert het Treverkmade-assortiment met een oplossing voor het probleemloze ontwerp van buitenruimtes zoals tuinen, terrassen of opritten.

Treverkmade voorbeeld foto

Treverkmade

De Treverkmade steengoedreeks is in overeenstemming met de terugkeer naar de mode van kleine keramische tegelafmetingen. De look van Treverkmade is geïnspireerd op de oude planken van vaten die worden gebruikt om likeuren op te slaan; het eindresultaat is een warm materiaal, met variaties in zowel schaduw als patronen.

Treverkcharme voorbeeld foto

Treverkcharme

De nieuwe interpretatie van porselein met houteffect, opnieuw uitgevonden door vakkundig gebruik van patronen en kleuren, voegt zich in een product met een eigentijdse, minimalistische smaak om de Marazzi Treverkcharme-serie te creëren. Tegels zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: beige, bruin en taupe, wit en grijs.

Treverktime voorbeeld foto

Treverktime

Treverktime is geïnspireerd op eiken, waar de ontelbare soorten oppervlakteafwerking en kleurbereik centraal staan. Trevetten-tegels met parket-look zijn er in 20x120 in 5-kleurige tinten, variërend van de bleke tonen van Bianco, Beige en Grigio, geschikt voor lichte, luchtige motieven, tot de donkere Nocciola en Marrone browns.

Treverk voorbeeld foto

Treverk

Treverk, houteffect tegels, legt de meest diepzinnige emoties en kwaliteiten vast: het is een nieuw keramisch hout met een geraffineerde uitstraling en uitstekende technische kwaliteiten.

Habitat voorbeeld foto

Habitat

De Habitat, met houteffect geglazuurde tegels, van de Marazzi-collectie biedt klassieke vintage-oplossingen, maar met moderne en originele inhoud. Het speciale formaat van 12,5x50 cm en de zeven natuurlijke kleuren geïnspireerd op hout zorgen voor eindeloze installatiemogelijkheden.

Treverkhome voorbeeld foto

Treverkhome

De natuur, warmte en een tactiele aantrekkingskracht zijn de onderscheidende kenmerken en sensaties van Treverkhome porseleinen tegels met houteffect. De collectie wekt de indruk van een eiken-achtig hout van de beste kwaliteit. Geschikt voor installatie in woonomgevingen zoals badkamers, keukens en woonkamers, en ook in lichte retail toepassingen.

Planet voorbeeld foto

Planet

Planet, houten vloeren, biedt een eigentijdse stijl, waardoor ruimtes worden gecreëerd met een intieme, geleefde uitstraling. Geproduceerd in porselein, maar geïnspireerd op hout, heeft de collectie een afmeting van 15x90 cm.

Treverkway voorbeeld foto

Treverkway

Treverkway is de nieuwe interpretatie van hout van Marazzi. Houten porseleinpannen van Treverkway zijn geschikt voor gebruik op de vloeren van kamers in huis, zoals badkamers, keukens en woonkamers, maar ook in openbare gebouwen.

Boise voorbeeld foto

Boise

Geïnspireerd door houten planken, is Boise ideaal voor terrasoverkappingen met een warme en natuurlijke uitstraling.

Treverkmood voorbeeld foto

Treverkmood

De houteffecttegels in de Marazzi Treverkmood-collectie zijn geïnspireerd op gerecycleerde en hergebruikte materialen, zoals de oppervlakken van vintage meubels. De collectie is geschikt voor plaatsing in badkamers, keukens en woonkamers, maar kan ook eenvoudig worden toegepast op commerciële locaties zoals winkels en restaurants.

Treverkchic voorbeeld foto

Treverkchic

De Treverkchic-collectie concentreert zich op een handgemaakt, creatief humeur, met natuurlijke inspiratie uit het bronmateriaal. Bestemd voor gebruik op de verdiepingen van residentiële interieurs zoals woonkamers, keukens, badkamers en slaapkamers, het is ook geschikt voor commerciële toepassingen.

Horizon voorbeeld foto

Horizon

In de Horizon-collectie is hout een onuitputtelijke bron van inspiratie: natuurlijke texturen, details en tinten verweven, in een veelvoud aan compositorische effecten die energie en warmte in de kamers van het huis brengen.

Treverkever voorbeeld foto

Treverkever

De vloertegels van de lijn Treverkever is rijk aan de aspecten van de natuur en past perfect bij elk interieur.

Treverksoul voorbeeld foto

Treverksoul

Een porseleinen aardewerk-collectie met houtlook met een aristocratische ziel en een eigentijdse uitstraling, met een frisse, onconventionele kijk op de prachtige elegantie van antieke parketvloeren dankzij de kleine Chevron-afmeting en de ontelbare legpatronen die het mogelijk maakt, ideaal voor openbare en privélocaties.

Treverkpaint voorbeeld foto

Treverkpaint

De charme van oud hout, geborgen en geverfd, is de inspiratie voor de Treverkpaint porselein-steengoedcollectie van Marazzi. Treverkpaint is geschikt voor klassieke en alternatieve installatiepatronen in zowel residentiële als commerciële interieurs.

Treverkview voorbeeld foto

Treverkview

Traditioneel eikenhouten look-materiaal interpreteert de oorspronkelijke variabiliteit van de typische aderpatronen van houten planken met al hun sterke, besliste karakter, harmoniserende kleuren en patronen voor de maximale veelzijdigheid in gebruik.

Visual voorbeeld foto

Visual

Visual is een houtlook-steengoedcollectie die de warme, natuurlijke uitstraling van oppervlakken met een originele persoonlijkheid uitbreidt naar nieuwe woonruimtes, open voor verontreinigingen en de allernieuwste stijlen.

Treverkmust voorbeeld foto

Treverkmust

De Treverkmust-collectie roept de smaak op van geoliede, gebleekte houten planken in twee versies: grote gerepareerde knopen, veining en kleurvariaties in de basisversie, en patronen zonder knopen voor het meer verfijnde alternatief.

Treverktrend voorbeeld foto

Treverktrend

Treverktrend, een nieuwe collectie met houtlook, heeft twee stilistische talen: de meer traditionele eik en de meer eigentijdse, minimalistische look van lariks. Treverktrend is geschikt voor installatie op vloeren.

Treverklife voorbeeld foto

Treverklife

Eiken hout is de inspiratie voor deze nieuwe collectie. Treverklife reproduceert de schoonheid van de "briccole", de markeringsposten voor verzending gebruikt in de Venetiaanse lagune, die bestaan uit massieve eikenhopen die in de zeebodem worden gedreven.

Treverkage voorbeeld foto

Treverkage

Treverkage is een nieuwe interpretatie van hout dat past bij een jonge, functionele stijl in huisontwerp. Gelakt hout, gestyled om ontelbare vloerbedekkingen te creëren, is de ster van deze nieuwe collectie keramische tegels.

Treverkhome20 voorbeeld foto

Treverkhome20

Treverkhome20, de nieuwe buitenhouten effect dikke tegels, van Marazzi. Voor het creëren van buitenruimtes van grote schoonheid, zonder concessies te doen aan de technische prestaties.

Website door BlueBird Media 2019