Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

ma-do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Over Rak Ceramics

RAK Ceramics P.J.S.C is een van de grootste keramische merken ter wereld. RAK Ceramics heeft haar hoofdkantoor in het emiraat van Ras Al Khaimah in de Verenigde Arabische Emiraten en heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 110 miljoen vierkante meter tegels, 5 miljoen stukjes sanitair, 24 miljoen porseleinen porseleinen servies en 600.000 stuks kranen. Het bedrijf heeft 15.000 medewerkers in dienst in de Verenigde Arabische Emiraten, India, Bangladesh, Iran, Europa, Australië en Singapore. RAK Ceramics is gespecialiseerd in keramische en gres porseleinen wand- en vloertegels, sanitair, spoelbakken, inclusief kranen voor wanden, vloeren, badkamers en keukens. RAK Ceramics heeft tien tegelplanten, twee sanitairfabrieken en één fabriek voor tapkranen en servies op het hoofdkantoor in RAK, evenals overzeese fabrieken in India, Bangladesh en Iran. RAK Ceramics heeft een strategie gericht op zijn vier kernsectoren: tegels, badartikelen, porseleinen servies en kranen.

Geschiedenis

In 1993 opende RAK Ceramics zijn eerste sanitaire fabriek in Ras Al Khaimah. Tegen het jaar 2000 had het bedrijf zijn eerste overzeese fabriek in Bangladesh geopend. In 2010 wordt RAK Ceramics de grootste keramische fabrikant ter wereld en in 2012 heeft RAK Ceramics 1 miljard vierkante meter aan tegels naar projecten over de hele wereld sinds het bedrijf begon.

Materialen en technologie

Grondstoffen zijn lokaal gewonnen (zand, kwarts en veldspaat), maar ook van over de hele wereld (kaolien, ball clay en veldspaat). Een breed scala aan technologieën wordt gebruikt in de fabrieken van het bedrijf, waaronder digitale druktechnologie, continua +, chroma, slank, antimicrobieel, glow in the dark, dubbele lading, rolvoeding en andere technologieën.

Producten

In tegels biedt RAK Ceramics een van de grootste collecties keramische wand- en vloertegels, gres-porselein en supergrote platen in de industrie. Met meer dan 6.000 productiemodellen worden tegels vervaardigd in verschillende groottes, van de kleinste 10x10cm tot de grootste in de regio op 135x305cm, het grootste assortiment op het gebied van keramiek. RAK Porcelain biedt porseleinen servies voor het hotel, restaurant en horeca-segment. De producten worden nu geleverd aan meer dan 20.000 sterrenhotels in meer dan 140 landen met onder meer JW Marriott, Hilton, Hyatt en Sheraton.

De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiënt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019