Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Boom voorbeeld foto

Boom

De collectie Boom is het porseleinen steengoed met een sterk, open karakter dat persoonlijkheid geeft aan het interieurontwerp.

Rewind voorbeeld foto

Rewind

De tegels in de Rewind collectie bieden een eigentijdse herinterpretatie van tijdloze materialen. Rewind is geschikt voor gebruik als vloerbedekking in residentiële en commerciële projecten

Sound voorbeeld foto

Sound

Steenachtig aardewerk in natuurlijke tinten voor gebruik door het hele huis, van de badkamer naar de keuken en vanuit de woonkamer naar de slaapkamer.

Abitare voorbeeld foto

Abitare

Het verleden herontdekken met smaak en verfijning. Prachtige kleurencombinaties, geometrische patronen en decoraties van de gegranuleerde marmeren tegels van de vroege 20C krijgen een eigentijdse herinterpretatie in de Abitare-collectie.

Maiora Concrete Effect voorbeeld foto

Maiora Concrete Effect

Een collectie die is ontworpen om de schoonheid en impact van oppervlakken van verbazingwekkende schoonheid te vergroten, door middel van innovatieve architecturale oplossingen en toepassingen voor de wereld van het interieur.

Re Solution voorbeeld foto

Re Solution

Re_Solution is de herinterpretatie in porcellanato van hars, van zijn natuurlijke zachtheid en zijn subtiele variaties in schaduw, die een indruk van visuele continuïteit geven.

Ottocento voorbeeld foto

Ottocento

Gebruikt op vloeren, op de muren van badkamers of keukens, omgevormd tot decoratieve panelen of als een werkblad afwerking, hun toepassingen zijn eindeloos en zorgen voor opvallende visuele effecten.

Patina voorbeeld foto

Patina

Een eigentijds kleurenassortiment wisselt neutrale tinten af met heldere tinten, zoals Marsala-rood, voor toepassingen op vloeren of wanden om op aantrekkelijke wijze in verschillende stijlen te mengen.

Epoca voorbeeld foto

Epoca

Een warme harmonie van kleuren, maten en schaduwvariaties, die ons terug in de tijd brengt naar de eenvoudige geneugten van het verleden.

Studio voorbeeld foto

Studio

Studio is een project geïnspireerd op moderne betonnen oppervlakken. Het ontwerp van het materiaal combineert met de technologie van het porcellanato-aardewerk van Ragno als achtergrond voor het moderne leven.

Concept voorbeeld foto

Concept

De porseleinen tegels in de Concept-collectie van Ragno hebben een veelzijdige, trendy uitstraling. Het belangrijkste kenmerk van de collectie is een concreet, vergelijkbaar tactiel effect

Jazz voorbeeld foto

Jazz

Ragno Jazz drukt de tactiele aard van porselein uit door zachte, gepatineerde oppervlakken, waardoor leefruimtes een ingetogen en uitnodigende sfeer krijgen.

Website door BlueBird Media 2019