Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

ma-do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Over Ragno

Het merk Ragno is een van de historische protagonisten van de groei en het succes van de Italiaanse keramische tegelindustrie over de hele wereld. Opgericht in 1949 in Sassuolo, wordt Ragno een van de belangrijkste spelers in de groei van het keramische district. Dankzij zijn vermogen om wandtegels te produceren voor woonruimtes. In de jaren 60 en 70, strekt haar expertise zich ook uit tot de productie van geglazuurde tegels voor vloer- en wandbekleding bestemd voor verschillende segmenten van de bouwsector, zowel nationaal als internationaal.


Begin jaren '80 ging de introductie van geavanceerde geautomatiseerde productietechnologieën hand in hand met een hertekening van de verkoop- en marketingstrategieën. Met een toenemende gerichtheid op de behoeften van de klant en de markt, leidend tot ontwikkeling van een breed scala van producten in overeenstemming met de trends, stijlen en smaken van de consument.

Het Ragno-aanbod biedt duidelijk gedefinieerde, betrouwbare oplossingen, met het vermogen om in de loop van de tijd mee te gaan en toch voortdurend te evolueren en te vernieuwen met interieurontwerpen. Nieuwe trends: van porselein tot witlichaam met eenmalige materialen en glasmozaïek, voor binnen- en buitenvloeren en muren bekledingen. Ragno biedt een compleet, steeds "specialistischer" assortiment, dat interacteert met de wereld van het architectonisch ontwerp door middel van modulaire, flexibele oplossingen voor woonruimten en nog veel, veel meer.


De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiënt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019