Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Over Panaria

Panariagroup Industrie is een Italiaanse multinationale groep en is de marktleider in de productie en distributie van keramische oppervlakken voor vloeren en wanden. De groep is gespecialiseerd in de productie van porcellanato en gelamineerd steengoed en positioneert zich in het topsegment en de luxe van de markt via acht referentiemerken: Panaria, , Cotto d'Este, Lea Ceramiche, Fiordo, Bellissimo, Margres, Florida Tile, Blustyle en Love Tiles. Het is genoteerd aan de Milan Stock Exchange waar het aanwezig is in de FTSE Italia Small Cap indices en FTSE Italia STAR.

Geschiedenis van het bedrijf

In 1974 werd Panaria Ceramica opgericht door een groep ondernemers, waaronder Giuliano Mussini, oprichter van de familie Mussini, huidige meerderheidsaandeelhouder van Panariagroup Industrie Ceramiche S.p.A.

In de jaren '90 implementeerde Panaria een strategie van uitbreiding van hun bedrijf en uitbreiding van merken en producten met de overname in 1992 van Ceramische Artistiche Lea. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van witte single-fired floors en met de oprichting, in hetzelfde jaar, van Cotto d ' Este. Een bedrijf dat productlijnen op de markt brengt die gericht zijn op het luxesegment van de markt.

In 1995 ontstond Flordo Industrie Ceramische en in hetzelfde jaar breidde de productiecapaciteit van de groep zich uit met de bouw van de Toano-fabriek, de technologisch meest geavanceerde en uitsluitend bestemd voor de productie van porselein.

Het expansieproces op internationale markten nam de vorm aan van de acquisitie in 2002 van Maronâgres (nu Margres), een toonaangevend bedrijf in de productie van keramiekmateriaal van porselein in Portugal en met de oprichting, in 2004, van Lea Noord Amerika Inc, bedrijf actief bij de marketing van Lea-productlijnen in de

De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiënt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019