Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Horizon voorbeeld foto

Horizon

De tegels van de lijn Horizon zijn lichte tegels die een aangename afbeelding speelt met de dieptes van de kleur. Net als bij de horizon zie je schaduwen dat je doet herinneren aan de zonsopgang of zonsondergang.

ZERO.3 Prime Stone voorbeeld foto

ZERO.3 Prime Stone

De tegels van de lijn ZERO.3 Prime Stone zijn de nieuwe composietoplossingen die de visuele continuïteit van de unieke aantrekkelijke tegels vergroot.

Prime Stone voorbeeld foto

Prime Stone

De tegels van de lijn Prime Stone mengt de natuurlijke geest van Stone met het moderene karakter van cementoppervlakken.

Glance voorbeeld foto

Glance

De tegels van de lijn Glance geven je een gevoel van moderne en uitnodigende ontspanning als doorlopende oppervlakken bij elkaar komen, aangeraakt door de levendige gratie van een lichte en goed gekalibreerde decoratie.

Petra Solis voorbeeld foto

Petra Solis

De tegels van de Petra Solis staan bekend om de verfijnde studie en aandacht voor detail voor een moderne en innovatieve textuur.

Basalike voorbeeld foto

Basalike

De tegels van de lijn Basalike hebben de meest natuurlijke essentie van steen dat elk moment uniek maakt.

Memory Mood voorbeeld foto

Memory Mood

De tegels van de lijn Memory Mood geeft een sfeer die zweeft tussen suggestie en herinnering, waar klassiek en modern samenkomen om een groot expressief karakter te geven aan woonruimtes.

Pietre di Fanes voorbeeld foto

Pietre di Fanes

Traditie ontmoet het heden: de tegels van de lijn Pietre Di Fanes is het resultaat van klassieke en moderne ruimtes die rijk zijn aan allure.

Discover voorbeeld foto

Discover

De tegels van de lijn Discover hebben natuurlijke kleuren en een moderne geest. Het idee van de tegels is om binnen- en buitenruimtes tot leven te laten komen op magische wijze.

Bioarch voorbeeld foto

Bioarch

Bij de tegels van de lijn Bioarch komen de natuur en technologie samen om een nieuw keramisch concept te creëren dat zich richt op de relatie tussen mens en omgeving.

Frame voorbeeld foto

Frame

De tegels van de lijn Frame hebben gekalibreerde strepen, de dynamische arcering kenmerken een materiaal met een diepgaande en gevarieerde esthetiek en met grote expressieve sterkte.

Tracks voorbeeld foto

Tracks

De tegels van de lijn Tracks benadrukken de intieme en oorspronkelijke schoonheid van steen met gebalanceerde en natuurlijke tinten.

Website door BlueBird Media 2019