Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Context voorbeeld foto

Context

De tegels van de lijn Context is een vloer- en bekledingcollectie die geïnspireerd is op de oude traditie van oppervlakken die zijn behandeld met een mengeling van stukken marmer, steen en terracotta

ZERO.3 Context voorbeeld foto

ZERO.3 Context

De tegels van de lijn ZERO.3 Context is een geco├Ârdineerd vloer- en wandbekledingsproject dat herinnering bewaart aan de authentieke schoonheid van keramische oppervlakken met een elegante en veelzijdige esthetiek.

Glance voorbeeld foto

Glance

De tegels van de lijn Glance geven een gevoel van moderne en uitnodigende ontspanning als doorlopende oppervlakken bij elkaar komen, aangeraakt door de levendige gratie van een lichte en goed gekalibreerde decoratie.

ZERO.3 Urbanature voorbeeld foto

ZERO.3 Urbanature

Het transformeren en personaliseren van woonruimtes is een open en aan de gang zijnde project dat elke dag bij de tegels van ZERO.3 Urbanature opnieuw begint.

Memory Mood voorbeeld foto

Memory Mood

De tegels van de lijn Memory Mood zorgt voor een sfeer die zweeft tussen herinneringen, waar klassiek en modern samenkomen om een groot expressief karakter te geven aan woonruimtes.

Urbanature voorbeeld foto

Urbanature

De tegels van de lijn Urbanature is de herontdekking van de elementaire materialen waaruit het stedelijke weefsel bestaat.

ZERO.3 Experience voorbeeld foto

ZERO.3 Experience

Het idee achter de tegels van de lijn ZERO.3 Experience is het herontdekken en vernieuwen van de geest van een plek door het gebruik van een opvallende textuur met een sterke aanwezigheid in modern design, vol nieuwe creatieve energie.

Genesis voorbeeld foto

Genesis

De tegels van de lijn Genesis zijn moderne en veelzijdige tegels die gemakkelijk gecombineerd kan worden met uw hedendaagse stijl.

Motion voorbeeld foto

Motion

De tegels van de lijn Motion is een rijke verzameling tactiele en visuele stimuli die het resultaat is van een intense en diepgaande studie van materialen en de sensaties die ze oproepen.

Website door BlueBird Media 2019