Panaria North Cape Gutulia
{"id":11,"name":"Panaria","description":"<p>Panariagroup Industrie is een Italiaanse multinationale groep en is de marktleider in de productie en distributie van keramische oppervlakken voor vloeren en wanden. De groep is gespecialiseerd in de productie van porcellanato en gelamineerd steengoed en positioneert zich in het topsegment en de luxe van de markt via acht referentiemerken: Panaria, , Cotto d'Este, Lea Ceramiche, Fiordo, Bellissimo, Margres, Florida Tile, Blustyle en Love Tiles. Het is genoteerd aan de Milan Stock Exchange waar het aanwezig is in de FTSE Italia Small Cap indices en FTSE Italia STAR.<\/p><h3>Geschiedenis van het bedrijf<\/h3><p>In 1974 werd Panaria Ceramica opgericht door een groep ondernemers, waaronder Giuliano Mussini, oprichter van de familie Mussini, huidige meerderheidsaandeelhouder van Panariagroup Industrie Ceramiche S.p.A.<\/p><p>In de jaren '90 implementeerde Panaria een strategie van uitbreiding van hun bedrijf en uitbreiding van merken en producten met de overname in 1992 van Ceramische Artistiche Lea.&nbsp;Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van witte single-fired floors en met de oprichting, in hetzelfde jaar, van Cotto d ' Este. Een bedrijf dat productlijnen op de markt brengt die gericht zijn op het luxesegment van de markt.<\/p><p>In 1995 ontstond Flordo Industrie Ceramische en in hetzelfde jaar breidde de productiecapaciteit van de groep zich uit met de bouw van de Toano-fabriek, de technologisch meest geavanceerde en uitsluitend bestemd voor de productie van porselein.<\/p><p>Het expansieproces op internationale markten nam de vorm aan van de acquisitie in 2002 van Maron\u00e2gres (nu Margres), een toonaangevend bedrijf in de productie van keramiekmateriaal van porselein in Portugal en met de oprichting, in 2004, van Lea Noord Amerika Inc, bedrijf actief bij de marketing van Lea-productlijnen in de<\/p>","short_description":"<p>Panariagroup Industrie is een Italiaanse multinationale groep en is de marktleider in de productie en distributie van keramische oppervlakken voor vloeren en wanden. In 1974 is het bedrijf opgericht door een groep ondernemers. Rond de jaren \u201890 is Panaria heel erg veel gegroeid, ze zijn met betere technologie gaan werken.<\/p>","logo":"images\/brands\/bFCsWjKlJMm6iABWcLvFfqFgvFTZsWcGF03nBMoH.png","slug":"panaria","video_url":"https:\/\/www.youtube.com\/embed\/gGG52RPTeoU","display_order":999,"created_at":"2019-08-28T06:59:30.000000Z","updated_at":"2019-10-14T08:43:42.000000Z"}-logo

North Cape Gutulia

Het merk Panaria van de North Cape model tegels met de kleur Rondane. De tegels behoren in de nieuwe collectie van 2019. De tegel zijn in de afmetingen van 20x90.5 cm - 20x180 cm en 30x180 cm verkrijgbaar. Hoogwaardige geglazuurde matte porseleinen tegels geven een verfijnde glas aan het interieur en geven de kamer een gezellig en stijlvol sfeer.

Beschikbare afmetingen

20.00 x 90.50cm
20.00 x 180.00cm
30.00 x 180.00cm

North Cape

De tegels van de lijn North Cape is selectie van 4 sterke en krachtige suggestieve essences geïnspireerd op de voorouderlijke en orgelmatige intensiteit van hout.

Kom gerust langs

Twijfel je of dit de juiste tegel voor jou is? Grote kans dat wij deze tegel on display hebben in onze showroom. Je kan gerust langs komen of ons bellen voor meer informatie.

Persoonlijk advies nodig?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij meer dan geschikt om jou met jouw keuze te helpen. U kan ons gerust bellen op 0345 - 632 400, een e-mail sturen of gewoon langs komen in onze showroom.

Neem contact op

Vraag een offerte aan

Een offerte aanvraag is bij ons geheel vrijblijvend.

Offerte vragen

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©