ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Ariana

Het merk Ariana Ceramica Italiana is afkomstig van een Italiaans tegelfabriek die wand en vloertegels produceert. Ariana is opgericht in 1967 en is altijd een groot voorbeeld geweest onder de keramische fabrieken van de gemeente Sassuolo. De vloer- en wandtegels horen bij de algemene bouwkostengroep. Ariana kreeg de bekendheid door hun vernieuwende design voor badkamers wandtegels.

Stijl

Tegenwoordig staan de Ariana tegels bekend als perfectie en elegantie, hierdoor willen klanten graag dit merk aanschaffen. Het assortiment van dit merk bestaat uit: dubbelhard gebakken keramische vloer- en wandtegels van het beste kwaliteit. Ariana is een 100% Italiaans design. Waar veel rekening mee wordt gehouden is dat het bedrijf altijd de laatste trends ontwerpt, zodat de tegelformaten en kleuren perfect op de nieuwste trends aansluiten.

Ons assortiment

We bieden de collectie van Ariana Legend aan. Ariana Legend is een houtlooktegel van het beste kwaliteit wat er is. De Legend collectie bestaat uit 5 verschillende soorten tegels, waar we 4 van hebben. We hebben de kleuren: Grey, Brown, Havana en Sand. We hebben de tegels in verschillende soorten afmetingen.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug