Ariana Legend Havana
{"id":19,"name":"Ariana","description":"<p>Het merk Ariana Ceramica Italiana is Italiaans. Deze tegelfabriek die zowel wand en vloertegels produceert is opgericht in 1967. Het is altijd een groot voorbeeld geweest voor de vele keramische fabrieken in de gemeente Sassuolo. Ariana kreeg bekendheid door hun vernieuwende design wat badkamer wandtegels betreft.<\/p>\n<h3>Stijl<\/h3>\n<p>Tegenwoordig staan de Ariana tegels bekend om hun perfectie en elegantie, hierdoor willen klanten graag dit merk aanschaffen. Het assortiment van dit merk bestaat uit dubbelhard gebakken keramische vloer- en wandtegels van de beste kwaliteit. Ariana is een honderd procent Italiaans design. Het bedrijf heeft erg modieuze ontwerpen, de tegelformaten en kleuren sluiten perfect aan op de nieuwste trends.<\/p>\n<h3>Ons assortiment<\/h3>\n<p>Wij bieden de collectie van Ariana Legend aan. Ariana Legend is een houtlooktegel van de beste kwaliteit. De Legend collectie bestaat uit vijf verschillende soorten tegels, wij hebben ze allemaal in ons assortiment. We hebben de kleuren: Grey, Brown, Havana, White en Sand. We hebben de tegels in verschillende afmetingen.<\/p>","short_description":"<p>Het merk Ariana Ceramica Italiana is Italiaans. Deze tegelfabriek die zowel wand en vloertegels produceert is opgericht in 1967. Het is altijd een groot voorbeeld geweest voor de vele keramische fabrieken in de gemeente Sassuolo. Ariana kreeg bekendheid door hun vernieuwende design wat badkamer wandtegels betreft.<\/p>","logo":"images\/brands\/FuXiszpYerkmhyg0hvzbBvGYLHl4NMUNS5fE7gun.png","slug":"ariana","video_url":"https:\/\/www.youtube.com\/embed\/laH0HPWVbYw","display_order":3,"created_at":"2019-08-28T06:59:31.000000Z","updated_at":"2019-10-02T08:41:26.000000Z"}-logo

Legend Havana

Hier vindt u de prachtige tegels van het merk Ariana Legend met de kleur Havana. Tevens heeft u uit deze collectie ook keuze uit de kleuren grey, white, sand en brown. De Ariana Legend Havana tegels hebben een lichte en een kalmerende uitstraling. De tegels zullen heel mooi passen in een strakke en modieuze interieur.

Beschikbare afmetingen

20.00 x 120.00cm
20.00 x 170.00cm
40.00 x 170.00cm

Legend

De vloertegels van de lijn Legend vormen de kracht van de natuur en haar materialen in een nieuw oppervlak dat traditie en moderniteit combineert. Om zo een nieuw design in de markt te introduceren.

Kom gerust langs

Twijfel je of dit de juiste tegel voor jou is? Grote kans dat wij deze tegel on display hebben in onze showroom. Je kan gerust langs komen of ons bellen voor meer informatie.

Persoonlijk advies nodig?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij meer dan geschikt om jou met jouw keuze te helpen. U kan ons gerust bellen op 0345 - 632 400, een e-mail sturen of gewoon langs komen in onze showroom.

Neem contact op

Vraag een offerte aan

Een offerte aanvraag is bij ons geheel vrijblijvend.

Offerte vragen

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media 2023