ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Houtlook tegels: hip en gebruiksvriendelijk

De nieuwste trend op het gebied van vloerbedekking. Houtlook tegels zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer, en verkrijgbaar in diverse maten om makkelijk te leggen. Deze tegels combineren de warme uitstraling van hout met de duurzaamheid van tegels.

Naast de bruine houtkleuren zijn houtlook tegels ook verkrijgbaar in wit, grijs en zwart. Deze tegels zijn verkrijgbaar in robuuste en grove varianten, en in varianten met een hoogglans afwerking. Zodat er voor iedere persoon de juiste houtlook tegel tussen zit. De nieuwste varianten vindt u in onze showroom.

De kwaliteit van houtlook tegels

Tegelfabrikanten bedenken steeds meer ontwerpen voor de houtlook tegels gebaseerd op de meest gevarieerde houtsoorten. De houtlook vloertegels hebben zelfs voelbare groeven die aanvoelen als echte houten planken. Combineer de ruwe look van hout met de inrichting van uw woning.

Voordelen van keramische tegels

Houtlook vloertegels zijn keramische tegels, en die brengen veel voordelen met zich mee. Naast het grote onderhoudsvriendelijke voordeel, geniet u ook nog van de onderstaande voordelen:

  • Kras- en slijtvastheid doordat het keramische tegels zijn.
  • Geschikt voor vloerverwarming.
  • Natuurlijke uitstraling van een houten vloer met de voordelen van en tegelvloer

Warme uitstraling voor uw badkamer

Een houtenvloer geeft uw badkamer een warme en rustgevende sfeer. Maar doordat echt hout vocht opneemt is massief hout niet een goede keuze voor in de badkamer. Dankzij de keramische vloertegels met een houtlook is dit niet langer een probleem. De houten uitstraling is prima te combineren met de populaire betonlook voor een moderne badkamer inrichting.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Ons assortiment

Zoek uw ideale tegel

Kom langs in de showroom van Middag Leerdam

Bent u benieuwd hoe een houtlook tegel eruit ziet en aanvoelt? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom. Wij hebben een uitgebreide collectie houtlook tegels en helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste houtlook vloer.

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug