Pastorelli Chester White
{"id":12,"name":"Pastorelli","description":"<p>Pastorelli is een bedrijf met een Italiaanse achtergrond dat meer dan 40 jaar ervaring heeft in het maken van tegels. Pastorelli is een van de eerste porseleinsteenproducenten. Pastorelli heeft een aantal hele populaire series waar onder andere Stone Quarzdesign en Stone Himalaya toe behoren.<\/p>\n<h3>Pastorelli<\/h3>\n<p>Het assortiment van Pastorelli is grofweg in vier categorie\u00ebn op te delen: Pastorelli Stone, Pastorelli, Porcelain Glazed, Pastorelli Progetto en Pastorelli Habitat. Het is een breed assortiment met veel verschillende tegelvarianten, zoals natuursteen, houtlook en tegels met decoratieve componenten. De tegels worden gemaakt doormiddel van de beste productietechnieken, waardoor de kwaliteit zeer hoog is. Met behulp van Pastorelli kunt u uw huis volledig laten veranderen tot een waar droomhuis in uw eigen smaak en stijl.<\/p>\n<h3>Pastorelli Quarzdesign<\/h3>\n<p>De tegelserie Quarzdesign wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke stenen en kwartssplinters. Deze splinters zorgen, in combinatie met het natuursteen, voor een elegante en subtiele uitstraling. Pastorelli Quarzdesign is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren en is te krijgen in verschillende afwerkingen en maten, zodat u bij uw huis alle ruimtes volledig naar uw zin in kunt richten.<\/p>\n<h3>Shepherdesses Stone Himalaya<\/h3>\n<p>De Himalaya tegelserie is ge\u00efnspireerd door de Himalaya-bergen: ongerepte natuur van een ongekende schoonheid. De steenlook tegels lijken op natuursteen, de wilde natuur met haar verschillende natuurlijke nuances. Dankzij vernieuwde productiemogelijkheden kunnen de tegels voorzien worden van verschillende kleuren.<\/p>\n<h3>Little Shepherds Shade Night<\/h3>\n<p>De Shade Notte-tegelserie is een ruige maar een duurzame tegel die een industri\u00eble uitstraling heeft. Deze serie heeft een modieuze, betonnen uitstraling en is geweldig om aan te brengen in een moderne kamer. In het 40 \u00d7 80 cm formaat is de tegel leverbaar in de dikte van 2 cm, zodat hij ook buitenshuis te gebruiken is.<\/p>","short_description":"<p>Pastorelli is een bedrijf met een Italiaanse achtergrond dat meer dan 40 jaar ervaring heeft in het maken van tegels. Pastorelli is een van de eerste porseleinsteenproducenten. Pastorelli heeft een aantal hele populaire series waar onder andere Stone Quarzdesign en Stone Himalaya toe behoren.<\/p>","logo":"images\/brands\/noUigRSMCFdVWyX7sQqhvgUdBiWW4uMmrV93IAaF.png","slug":"pastorelli","video_url":null,"display_order":999,"created_at":"2019-08-28T06:59:30.000000Z","updated_at":"2019-10-02T08:29:54.000000Z"}-logo

Chester White

De serie Chester van het merk Pastorelli in de kleur White. De kleur is licht grijs. Deze tegel is onderdeel van de 2019 collectie. Deze tegel is in de volgende afmetingen te verkrijgen: 16,5x100 cm – 41x43 cm en 16,5x33 cm.Chester White houtlook tegel van Pastorelli is rijk, warm grijs met een verfijnde elegantie die lijkt op fijn hout.

Beschikbare afmetingen

16.50 x 33.00cm
16.50 x 100.00cm
41.00 x 43.00cm

Chester

Chester van Pastorelli is geschikt voor gebruik op de vloeren en wanden van badkamers, keukens en woonkamers.

Kom gerust langs

Twijfel je of dit de juiste tegel voor jou is? Grote kans dat wij deze tegel on display hebben in onze showroom. Je kan gerust langs komen of ons bellen voor meer informatie.

Persoonlijk advies nodig?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij meer dan geschikt om jou met jouw keuze te helpen. U kan ons gerust bellen op 0345 - 632 400, een e-mail sturen of gewoon langs komen in onze showroom.

Neem contact op

Vraag een offerte aan

Een offerte aanvraag is bij ons geheel vrijblijvend.

Offerte vragen

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media 2023