Marazzi Cottotoscana20 Rosa
{"id":9,"name":"Marazzi","description":"<p>Marazzi is een van de bekendste merken in de keramische tegelindustrie. Het tegelmerk komt uit Itali\u00eb en wordt in 140 landen vertegenwoordigd. Marazzi werd opgericht in 1935 in de gemeente Sassuolo. Marazzi staat bekend om hun hoge kwaliteit en vertegenwoordigt het beste van de Italiaanse keramische stijl. Het merk heeft  een warme en stijlvolle uitstraling. Dankzij Marazzi\u2019s creativiteit, milieubewustzijn en natuurlijk de passie voor keramiek maken ze prachtige wand- en vloertegels. Wij hebben een mooi assortiment Marazzi tegels, wat u zeker eens moet bekijken.<\/p>\n<h3>Sterke punten<\/h3>\n<p>Marazzi experimenteert erg veel. Marazzi voorspelt en reageert op veranderingen en ontwikkelingen in levensstijlen, architectuur en ontwerp. Verder besteden ze aandacht aan de prioriteitstelling van het milieu en duurzaamheid. Dit zijn de sterke punten van Marazzi waarmee ze de top van hun sector veroverd hebben, zowel in Itali\u00eb als internationaal. Ze zorgen er eveneens voor dat ze aan de top van de tegelindustrie blijven door gebruik te maken van hun sterke punten.<\/p>\n<h3>Soorten tegels<\/h3>\n<p>Marazzi gebruikt verschillende materiaalsoorten zoals marmer, graniet, porselein, natuursteen en moza\u00efek. Voor elke klant hebben ze een geschikte tegel met een charmante uitstraling. Bij Middag Leerdam heeft u veel keuze op de Marazzi afdeling. Wij hebben ongeveer 150 soorten tegels, u kunt zeker iets moois vinden.<\/p>","short_description":"<p>Marazzi is een van de bekendste merken in de keramische tegelindustrie. Het tegelmerk komt uit Itali\u00eb en wordt in 140 landen vertegenwoordigd. Marazzi werd opgericht in 1935 in de gemeente Sassuolo. Marazzi staat bekend om hun hoge kwaliteit en vertegenwoordigt het beste van de Italiaanse keramische stijl. Het merk heeft  een warme en stijlvolle uitstraling. Dankzij Marazzi\u2019s creativiteit, milieubewustzijn en natuurlijk de passie voor keramiek maken ze prachtige wand- en vloertegels. Wij hebben een mooi assortiment Marazzi tegels, wat u zeker eens moet bekijken.<\/p>","logo":"images\/brands\/biwzsmNe0WqTgyg54JuZi7JYxDSKeI1kPzUWMcpG.png","slug":"marazzi","video_url":"https:\/\/www.youtube.com\/embed\/DJjI0U0Rm8w","display_order":2,"created_at":"2019-08-28T06:59:30.000000Z","updated_at":"2019-10-02T08:26:18.000000Z"}-logo

Cottotoscana20 Rosa

Deze mooie betonlook tegel van Marazzi komt uit de elegante Cotto Toscana20 Collectie. Met deze prachtige tegel brengt u de meest simpele interieurs tot leven. Geschikt voor woonkamer, keuken en zelfs op kantoor. Deze tegel is in de volgende afmetingen te verkrijgen: 50x100 cm. Deze prachtige tegel is perfect voor in de tuin. Met deze tegel geef je je tuin een fijne en warme sfeer maar met een modern design.

Beschikbare afmetingen

50.00 x 100.00cm

Cottotoscana20

Alle charme van een klassieker uit de Italiaanse architectuur, Cotto Toscana, in een porseleinen aardewerkcollectie die het doordrenkt met nieuwe eigentijdse energie.

Kom gerust langs

Twijfel je of dit de juiste tegel voor jou is? Grote kans dat wij deze tegel on display hebben in onze showroom. Je kan gerust langs komen of ons bellen voor meer informatie.

Persoonlijk advies nodig?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij meer dan geschikt om jou met jouw keuze te helpen. U kan ons gerust bellen op 0345 - 632 400, een e-mail sturen of gewoon langs komen in onze showroom.

Neem contact op

Vraag een offerte aan

Een offerte aanvraag is bij ons geheel vrijblijvend.

Offerte vragen

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media 2023