Fanal Nordic Blanco
{"id":20,"name":"Fanal","description":"<p>Het verhaal van Fanal begon in 1987, toen dit kleine familiebedrijf werd opgericht in Alcora, de provincie Castell\u00f3n. Sindsdien is het portfolio van Fanal enorm uitgebreid tot tien keer groter dan het oorspronkelijke assortiment. Tegenwoordig is Fanal een van de onbetwiste pioniers van de Spaanse productie van keramiek en porselein. De beheersing van moderne technologie\u00ebn, ondersteund door de constant hoge kwaliteit, levert de producten op die voldoen aan de strengste internationale normen. In 2003 en 2006 werd het team van Fanal ge\u00eberd met de prestigieuze Export Award van de Kamer van Koophandel van Castell\u00f3n.<\/p><h3>De productie<\/h3><p>Het productieproces begint met de selectie van de grondstoffen waaruit de keramische tegels bestaan, voornamelijk klei, veldspaat, zand, carbonaten en kaolien. Aangezien de grondstoffen gewoonlijk worden gebruikt zoals ze uit de mijnen of groeven worden gewonnen, is het van essentieel belang om te beginnen met het homogeniseren van de grondstoffen om te garanderen dat hun eigenschappen consistent zijn.<\/p><p>Ze worden daarom gemalen om de deeltjes te verspreiden en te verminderen. Dit maalproces kan nat of droog worden uitgevoerd. Nat malen is de meest gebruikelijke methode, waarbij de kleien worden opgelost in water in een kogelmolen. De resulterende suspensie staat bekend als 'slip'. Sproeidrogen wordt gebruikt om het watergehalte te verlagen voor de latere verdichtings en droogprocessen.<\/p>","short_description":"<p>Fanal is opgericht in 1987, dit bedrijf is van oorsprong een klein familiebedrijf uit Alcora, de provincie Castell\u00f3n. Door de jaren heen is hun assortiment extreem uitgebreid. Tegenwoordig is Fanal een van de onbetwiste pioniers van de Spaanse productie van keramiek en porselein. Bij Fanal staan ze bekend om hoge kwaliteit in internationale vorm.&nbsp;<\/p>","logo":"images\/brands\/yEQxCpwz4KEr2f5AehaGrzRGTraWSqyaJE3Yke2i.png","slug":"fanal","video_url":null,"display_order":999,"created_at":"2019-08-28T06:59:31.000000Z","updated_at":"2019-10-02T08:42:26.000000Z"}-logo

Nordic Blanco

De prachtige Fanal Nordic Blanco tegel hoort bij onze nieuwe collectie van 2019. De prachtige tegel past vrijwel bij ieder interieur en is verkrijgbaar in verschillende maten.Heeft u interesse in deze tegel? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan zodat wij u een mooie aanbieding kunnen doen.

Beschikbare afmetingen

22.00 x 118.00cm
45.00 x 118.00cm

Nordic

De Nordic lijn heeft een mooie uitstraling met een natuurlijke tint die elke ruimte modern maakt.

Kom gerust langs

Twijfel je of dit de juiste tegel voor jou is? Grote kans dat wij deze tegel on display hebben in onze showroom. Je kan gerust langs komen of ons bellen voor meer informatie.

Persoonlijk advies nodig?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij meer dan geschikt om jou met jouw keuze te helpen. U kan ons gerust bellen op 0345 - 632 400, een e-mail sturen of gewoon langs komen in onze showroom.

Neem contact op

Vraag een offerte aan

Een offerte aanvraag is bij ons geheel vrijblijvend.

Offerte vragen

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©