Colorker Odyssey Rosetón Valliant Sapphire
{"id":4,"name":"Colorker","description":"<p>Iedereen in de wereld heeft een tegel die hun persoonlijkheid vertegenwoordigt. Dit is de overtuiging die een groep ondernemers uit de keramische industrie in 1987 bijeenbracht en die hen motiveerde om Colorker te cre\u00ebren. Colorker is een keramiekbedrijf waarvan de stelregel is om zowel professionals als individuen in staat te stellen zich uit te drukken door middel van keramiek. Ze letten op de diepste behoeften, emoties en voorkeuren van hun klanten.<\/p>\n<h3>Luisteren naar de klant<\/h3>\n<p>Colorker onderzoekt en innoveert zowel in techniek als in esthetiek en hun tegelwerk kan rekenen op de goedkeuring van de belangrijkste Europese certificeringsinstanties. Daarnaast neemt Colorker deel aan allerlei grote projecten over de hele wereld. Colorker heeft alles wat u nodig heeft voor in uw huis, zodat u de wereld kunt vertellen wie u bent doormiddel van keramiek.<\/p>\n<h3>Erkenning<\/h3>\n<p>Colorker heeft vijfmaal (1994, 1998, 2002, 2006 en 2012) de Exportprijs gewonnen, vanwege de internationale werkwijze die het heeft ontwikkeld en die het in staat heeft gesteld om naar zeer diverse markten te verhuizen. Het is een prestigieus en waardevol merk dat van daaruit grenzen verlegt. Door (onder andere) het winnen van de prijzen heeft Colorker, samen met andere bedrijven in de tegel sector van Castell\u00f3n, bijgedragen aan een positief imago van de Spaanse exportindustrie.<\/p>\n<h3>Boreal<\/h3>\n<p>Wij van Middag Leerdam hebben de collectie Boreal voor u klaar staan in onze winkel. Deze collectie bestaat uit vijf tegels die een prachtige robuuste houtlook hebben. Wij hebben ook vele andere soorten Colorker tegels, zoals betonlook en steenlook. Bekijk ons aanbod, het zal u zeker verassen!<\/p>","short_description":"<p>Iedereen in de wereld heeft een tegel die hun persoonlijkheid vertegenwoordigt. Dit is de overtuiging die een groep ondernemers uit de keramische industrie in 1987 bijeenbracht en die hen motiveerde om Colorker te cre\u00ebren. Colorker is een keramiekbedrijf waarvan de stelregel is om zowel professionals als individuen in staat te stellen zich uit te drukken door middel van keramiek. Ze letten op de diepste behoeften, emoties en voorkeuren van hun klanten.<\/p>","logo":"images\/brands\/Q7RBfXjoN7dQjC8nkImXAw08rJDS9rOMZe3XZyxJ.jpeg","slug":"colorker","video_url":"https:\/\/www.youtube.com\/embed\/CUDvJbeGhnU","display_order":999,"created_at":"2019-08-28T06:59:30.000000Z","updated_at":"2019-10-02T08:18:10.000000Z"}-logo

Odyssey Rosetón Valliant Sapphire

De prachtige Colorker Odyssey Rosetón Valliant Sapphire tegel hoort bij onze nieuwe collectie van 2019. De prachtige tegel past vrijwel bij ieder interieur en is verkrijgbaar in verschillende maten. Heeft u interesse in deze tegel? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan zodat wij u een mooie aanbieding kunnen doen.

Beschikbare afmetingen

60.00 x 60.00cm

Odyssey

Odyssey is een verzameling die is ontstaan ​​uit fusie. Een mix van de schoonheid van wit kwarts en de elegantie van onyx. Een ontwerp dat wordt gekenmerkt door sterkte, originaliteit, elegantie en evenwicht.

Kom gerust langs

Twijfel je of dit de juiste tegel voor jou is? Grote kans dat wij deze tegel on display hebben in onze showroom. Je kan gerust langs komen of ons bellen voor meer informatie.

Persoonlijk advies nodig?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij meer dan geschikt om jou met jouw keuze te helpen. U kan ons gerust bellen op 0345 - 632 400, een e-mail sturen of gewoon langs komen in onze showroom.

Neem contact op

Vraag een offerte aan

Een offerte aanvraag is bij ons geheel vrijblijvend.

Offerte vragen

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©