Delconca HCL Climb Noce
{"id":5,"name":"Del Conca","description":"<p>Ceramica Del Conca werd in 1962 opgericht door het bedrijf Del Conco met ervaring in de bouwsector in San Marino, Itali\u00eb. Del Conca was nieuw in de wereld van de tegels, maar ontwikkelde zich snel. Het was een van de eerste bedrijven in de keramische industrie die geloofde in glazuur in combinatie met witte keramische tegels. Omdat het een van de eerste merken was die porselein toepaste is het een groot merk geworden. Later gingen ze ook andere tegels produceren. Het merk Pastorelli behoort eveneens tot de Del Conca groep.<\/p>\n<h3>Bedrijf<\/h3>\n<p>Het bedrijf staat internationaal bekend om de tegels van hoge kwaliteit en de vernieuwende designs die ze uitbrengen. Na enkele grote investeringen in de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich uitgebreid, ze hebben momenteel een enorm breed assortiment. De toekomstplannen van de Del Conca zijn erg kansrijk, ze willen met meerdere bedrijven uit de keramische wereld samenwerken.<\/p>\n<h3>Perfecte tegel<\/h3>\n<p>Wij verkopen veel van het tegelmerk Del Conca. We hebben meer dan 100 van deze tegels in ons assortiment. Middag Leerdam vindt het belangrijk dat de klant zijn eigen stijl kan kiezen en de perfecte tegel kan vinden. Bekijk ons aanbod!<\/p>","short_description":"<p>Ceramica Del Conca werd in 1962 opgericht door het bedrijf Del Conco met ervaring in de bouwsector in San Marino, Itali\u00eb. Del Conca was nieuw in de wereld van de tegels, maar ontwikkelde zich snel. Het was een van de eerste bedrijven in de keramische industrie die geloofde in glazuur in combinatie met witte keramische tegels. Omdat het een van de eerste merken was die porselein toepaste is het een groot merk geworden. Later gingen ze ook andere tegels produceren. Het merk Pastorelli behoort eveneens tot de Del Conca groep.<\/p>","logo":"images\/brands\/WKYhGAWY5ce8bY2ZKoP9s6JgUt0gAT7glEswHUZT.jpeg","slug":"delconca","video_url":"https:\/\/www.youtube.com\/embed\/LDbZiSD1thQ","display_order":999,"created_at":"2019-08-28T06:59:30.000000Z","updated_at":"2019-10-02T08:20:23.000000Z"}-logo

Delconca HCL Climb Noce

Deze prachtige tegels van het merk Delconca uit de collectie van HCL Climb geven de ruimte een charmante en mooie uitstraling. Zo kunnen deze tegels perfect van toepassing zijn voor zowel de vloer als voor de wand. Ze zijn in de kleuren Noce, Nero, Gray en Bianco te verkrijgen.

Beschikbare afmetingen

40.00 x 80.00cm
60.00 x 60.00cm

HCL Climb

De tegels van de collectie HCL Climb zijn erg elegant en stralen karakter uit, deze tegels passen vrijwel in elk interieur.

Kom gerust langs

Twijfel je of dit de juiste tegel voor jou is? Grote kans dat wij deze tegel on display hebben in onze showroom. Je kan gerust langs komen of ons bellen voor meer informatie.

Persoonlijk advies nodig?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij meer dan geschikt om jou met jouw keuze te helpen. U kan ons gerust bellen op 0345 - 632 400, een e-mail sturen of gewoon langs komen in onze showroom.

Neem contact op

Vraag een offerte aan

Een offerte aanvraag is bij ons geheel vrijblijvend.

Offerte vragen

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©