Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

ma-do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Over Pastorelli

Pastorelli is een bedrijf met een Italiaanse achtergrond dat meer als 40 jaar werk ervaring heeft in het maken van tegels. Pastorelli is een van de eerste porseleinsteenproducenten. De populaire serie van Pastorelli omvat Stone Quarzdesign en Stone Himalaya.

Pastorelli

Pastorelli verdeeld een breed scala in vier verschillende delen: Pastorelli Stone, Pastorelli, Porcelain Glazed, Pastorelli Progetto en Pastorelli Habitat. Het is een breed assortiment met een ruime keus zoals tegels van natuursteen, houteffect en decoratieve componenten. De tegels worden gemaakt met door de beste productietechnieken, dus de tegels bevatten geen herhalingen waardoor de kwaliteit van de tegels zeer hoog is. Door de eigenschappen die uniek zijn van keramiek, zodat u uw huis volledig kunt laten veranderen tot een waar droomhuis in uw eigen smaak en stijl.

Pastorelli Quarzdesign

De tegelserie Quarzdesign wordt gekenmerkt door de natuurlijke stenen en het gebruik van kwartssplinters op het oppervlak. Deze splinters zorgen voor een subtiel beeld met het natuursteen van de tegels, daardoor vormt de tegel een mooie en goede basis. De Pastorelli Quarzdesign is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren en is te krijgen in verschillende afwerkingen en maten, zodat u bij u thuis alle ruimtes volledig naar zin in kunt inrichten.

Shepherdesses Stone Himalaya

De tegelserie van de Himalaya is geïnspireerd op de Himalaya-bergen: ongerepte natuur met een schoonheid die ongekend is. De tegels lijken op de natuursteen, de wilde natuur met verschillende natuurlijke nuances. Dankzij de vernieuwde productiemogelijkheden zijn de tegels voorzien van kleurkeuzes. De tegel is er om het te laten lijken om het een natuurlijke element te verbeteren.

Little Shepherds Shade Night

De Shade Notte-tegelserie is een ruige maar wel een duurzame tegel die ook een industriële uitstraling heeft. Deze serie heeft een modieuze, betonnen uitstraling en is geweldig om aan te brengen in een moderne kamer. In het 40 × 80 cm formaat is de tegel leverbaar in de dikte van 2 cm, zodat hij ook te gebruiken is voor buitenshuis.

De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiënt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019