Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

ma-do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Over Fondovalle

Sinds 1962 heeft keramisch Fondovalle het aanbod van de markt innovatief en nauwkeurig onderzocht en het ontwerp ondersteund door strategisch te investeren en hun technologische innovatie; tijdens deze jaren werd het bedrijf gekenmerkt door kwaliteit, stijl en design. De vijftig jaar oude geschiedenis van keramisch Fondovalle begint zich tussen technologische ontwikkeling en renovatie, bescherming van het milieu en respect voor de toekomst van de mensheid. Een belangrijke balans van ervaringen die het bedrijf niet alleen als een belangrijke prestatie beschouwt in een moment van wereldwijde economische onzekerheden, maar ook als een sterke prikkel om naar de toekomst te kijken.

Fondovalle tegel

Zoals u weet is de Fondovalle een Italiaanse producent die erom bekend staat dat ze keramische tegels met hoogwaardige precisie produceren waarbij ze de nadruk leggen op de esthetisch effect, de kwaliteit en ook hun focus werpen op de details en de innovatie.

De tegels van Fondovalle worden gemaakt met behulp van de nieuwste technieken. De nieuwste technieken worden op een duurzame manier uit gevoerd waardoor de keramische tegel uitmuntende technische eigenschap heeft. Door het ruime assortiment van Fondovalle met maar liefst 13 verschillende tegelseries zorgt dat er voor dat Fondovalle een groot aanbod heeft voor elke ruimte of situatie. De bekendste tegelserie van Fondovalle zijn Portland 2.0 – Tracks en Eighty Bleue.

De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiënt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019