Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Tracks Inside And Out Always voorbeeld foto

Tracks Inside And Out Always

De vloertegels van de lijn Tracks zijn ambitieus met sporen van natuurlijke schoonheid en tekenen van een elegantie die nooit zal vervagen.

Infinto 2.0 The Glamour Of Gloss voorbeeld foto

Infinto 2.0 The Glamour Of Gloss

De vloertegels van de lijn Infinito 2.0 zijn klassieke details gecombineerd met de nieuwste technologie vandaar de naam Infintio 2.0. Een unieke innovatie die ruime oplossingen biedt voor moderne architectuur om commerciële en residentiële omgevingen te decoreren met een vleugje verfijnde elegantie.

Spaces Inside Outside Nature voorbeeld foto

Spaces Inside Outside Nature

De vloertegels van de lijn Spaces haalt zijn inspiratie uit de natuurlijke gevarieerde textuur van grote leistenen platen. Met een opvallend oppervlak, versterkt door een lichtgewicht body die de natuurlijke esthetiek accentueert, is dit materiaal ideaal voor buitengebieden, maar tegelijkertijd ook voor binnen.

Match Design With A Twist voorbeeld foto

Match Design With A Twist

De karaktervolle vloertegels van de lijn Design with a twist zijn ontworpen om verschillende oppervlaktes te matchen met elkaar.

Shards Bold Pairings Of Colour And Materials voorbeeld foto

Shards Bold Pairings Of Colour And Materials

De vloertegels van de lijn Shards Bold zijn geïnspireerd door de Venetiaanse Terrazzo tegels, een geweldige klassieker in Italiaanse design.

Stone Icons A Nomadic Attitude To Real Beauty voorbeeld foto

Stone Icons A Nomadic Attitude To Real Beauty

De vloertegels van de lijn Stone Icons biedt een selectie van de zeldzaamste stenen uit de natuur. Slijtvast, met een sterk karakter met gedurfde tonale contrasten en delicaat.

Website door BlueBird Media 2019