Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Over Atlas Concorde

Atlas Concorde staat wereldwijd bekend als een van de beste premium porseleinen wandtegels. De tegels komen vaak terug in de residentiële, commerciële en openbare architectuur. Atlas Concorde is een merk dat voor elke stijl wel een tegel heeft, dit is ideaal om de perfecte samenhang in uw ruimte te creëren. Omdat Atlas Concorde zowel vloertegels als wandtegels produceert kan er altijd een mooie combinatie worden gemaakt.

Het leiderschap van Atlas Concorde

Atlas Concorde is opgericht in 1969, dit is tevens de oprichter van de Concorde Group. Atlas Concorde is een Italiaans tegelmerk dat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Het merk is de onbetwiste marktleider en is dan ook heel casual wat betreft de designs.

De showroom

Het hoofdkantoor van Atlas Concorde zit gevestigd in de gemeente Fiorano Modenese, deze gemeente is te vinden in het Noorden van Italië. Op het hoofdkantoor worden vele internationale partners verwelkomd, daar worden ze begeleid naar de elegante showroom. In de showroom worden alle tegels van Atlas Concorde ten toon gesteld, ook worden de verschillende toepassingsmogelijkheden ten toon gesteld. In onze showroom in Leerdam hebben wij ook de elegante tegels van Atlas Concorde staan.

Aandacht voor het milieu en de maatschappij

Voor Atlas Concorde betekent innoveren het inspelen op de nieuwste trends en de designs steeds hipper te maken. De echte motor van het bedrijf zijn de mensen die elke dag werken met toewijding, professionaliteit en passie om het beste resultaat te behalen. Het milieu, de mensen en de maatschappij staan bij Atlas Concorde hoog in het vaandel, zo worden de tegels duurzaam geproduceerd en het bedrijf biedt goede werkomstandigheden. Ook worden er continu opleidingsactiviteiten georganiseerd om het personeel op de hoogte te houden van de steeds weer vernieuwende markt.

De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiënt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019