Atlas Concorde

Over Atlas Concorde

Atlas Concorde staat wereldwijd bekend als een merk met één van de mooiste premium porseleinen wandtegels. De tegels treffen we onder meer aan in de residentiële, commerciële en openbare architectuur. Atlas Concorde heeft voor elke stijl wel een tegel, en is dus ideaal om de perfecte sfeer in uw woonruimte te creëren. Omdat Atlas Concorde zowel vloertegels als wandtegels produceert kan er altijd een mooie combinatie worden gemaakt.

Het bedrijf Atlas Concorde

Atlas Concorde is opgericht in 1969. Atlas Concorde is een Italiaans tegelmerk dat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Het merk is de onbetwiste marktleider en heeft de beschikking over de beste designs.

Het hoofdkantoor van Atlas Concorde is gevestigd in de gemeente Fiorano Modenese, in het noorden van Italië. Op het hoofdkantoor worden vele internationale partners verwelkomd, en naar de elegante showroom begeleid. Hier worden alle tegels van Atlas Concorde tentoongesteld, ook zijn er verschillende toepassingsmogelijkheden te zien. In onze showroom in Leerdam hebben wij eveneens de elegante tegels van Atlas Concorde staan.

Aandacht voor het milieu en de maatschappij

Voor Atlas Concorde betekent innoveren het inspelen op de nieuwste trends om op die manier de designs steeds hipper te maken. De echte motor van het bedrijf zijn de mensen die iedere dag met toewijding, professionaliteit en passie werken om het beste resultaat te behalen. Het milieu, de mens en de maatschappij staan bij Atlas Concorde hoog in het vaandel. Zo worden de tegels duurzaam geproduceerd en biedt het bedrijf goede werkomstandigheden. Tevens worden er continu opleidingsactiviteiten georganiseerd om het personeel op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en trends op de tegelmarkt.

De Middag Methode

Waarom kunt u het beste kiezen voor de service van Middag Leerdam? Wij hebben een aantal redenen op een rijtje gezet.

Middag Leerdam 30 jaar ervaring

30 jaar ervaring

Middag Leerdam breed assortiment

Breed assortiment

Middag Leerdam a kwaliteit tegels

A-Kwaliteit tegels

Middag Leerdam tegelzetters

Beste tegelzetters

Middag Leerdam persoonlijk advies

Persoonlijke service

Middag Leerdam klanttevredenheid

Hoge klanttevredenheid

Middag Leerdam Merken

Bekende Tegelmerken

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©