Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Arbor voorbeeld foto

Arbor

De natuurlijke elegantie van porseleinen tegels met houteffect om elke dag van te genieten. De houtlook tegels van Arbor brengen een warm gevoel over door de kleur van het hout. Het keramische oppervlak van de houtlook tegels maakt het plaatje compleet.

Nash voorbeeld foto

Nash

De Nash serie staat bekend als een prachtige verouderde houtlook tegel voor een immense en natuurlijke charme. De tegels van de Nash serie passen perfect bij woon- en werkruimtes die rijk zijn aan persoonlijkheid.

Nid voorbeeld foto

Nid

De Nid collectie is geïnspireerd door de zuiverheid die het eikenhout uitstraalt. Deze tegels zijn zowel geschikt voor binnen en buiten, verder past deze tegel perfect in elke ruimte door de natuurlijke kleuruitstraling van de tegels.

Etic Pro voorbeeld foto

Etic Pro

De tegels van Etic Pro passen perfect in een elegante en smaakvolle omgeving, doordat de tegels erg casual zijn. De tegels zijn ook ideaal voor uw woonkamer of werkruimtes. Ze geven een nette en aantrekkelijke uitstraling, ideaal voor uw werkplek.

Etic voorbeeld foto

Etic

De Etic tegels staan ook wel bekend om hun intense charme. De tegels zijn rijk aan geschiedenis en passen simpelweg bij elk interieur. Dit komt door de zachte kleuren en de lichte accenten.

Axi voorbeeld foto

Axi

Wat de Axi serie zo uniek maakt is dat het een verouderde look heeft. Dit is een prachtig aanzien in combinatie met de moderne tinten die zijn verwerkt in de tegels. Zo is dit de juiste tegel als u zoekt naar een moderne houten tegel.

Website door BlueBird Media 2019