ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Merk

Elk persoon in de wereld heeft een tegel die hun persoonlijkheid vertegenwoordigt. Dit is de overtuiging die een groep ondernemers uit de keramische industrie in 1987 bijeenbracht en die hen motiveerde om Colorker te creëren. Colorker is een keramiekbedrijf waarvan de stelregel is om zowel professionals als individuen in staat te stellen zich uit te drukken door middel van keramiek. We letten op de diepste behoeften, emoties en voorkeuren van onze klanten.

Luisteren naar de klant

Colorker onderzoekt en innoveert zowel in techniek als in esthetiek en ze hebben het vertrouwen dat wordt verleend door de goedkeuring van de belangrijkste Europese certificeringsinstanties. Daarnaast neemt Colorker deel aan allerlei grote projecten over de wereld. Colorker heeft meestal alles wat u nodig hebt voor in uw huis, zodat u de wereld kunt vertellen wie u bent en hoe u zich wilt voelen door middel van keramiek.

Erkenning

Colorker internationale roeping werd voor de vijfde keer erkend (1994, 1998, 2002, 2006 en 2012) door de Exportprijs te winnen als erkenning voor de internationale arbeid die ze hebben ontwikkeld en die ze in staat hebben gesteld om naar zeer diverse markten te verhuizen. Een prestigieus en waardevol merk en van daaruit de grenzen verleggen. Het helpt hen om samen met andere bedrijven in de tegel sector van Castellón een zeer sterk beeld van Spanje op te bouwen.

Boreal

Wij hebben de collectie Boreal voor u klaar staan in onze winkel Middag Leerdam. We hebben 5 tegels van Colorker die een wilde houtlook hebben. Een kijkje nemen zou zeker geen verspilde tijd zijn!

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug