Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Citysense voorbeeld foto

Citysense

De Lijn Citysense vereeuwigt de eclectische geest van faux-steentegels geïnspireerd op de grote steden en creëert fascinerende ruimtes.

Desert Dune voorbeeld foto

Desert Dune

Komend van de uitgestrekte woestijnen, met het onvermoeibare geduld van zand, wind en zon. Ontstaat er als bewijs van oneindige tijd, ontwerpen die bestemd zijn om altijd te blijven. Wij presenteren aan u de lijn Desert Dune.

Discovery voorbeeld foto

Discovery

Colorker presenteert zijn nieuwe porseleinen steen in de lijn Discovery. De perfecte combinatie van texturen om een ​​uniek oppervlak met persoonlijkheid te creëren, met een gebalanceerde mix van steen en trendy terrazzo.

Kainos voorbeeld foto

Kainos

Kainos wordt gelanceerd als de nieuwe lijn van Colorker die grenzen verlegt en een ontwikkeling markeert in onze stenenreeks.

Lander voorbeeld foto

Lander

Colorker ging op zoek naar het ultieme technische porselein en dat hebben ze bereikt met de lijn Lander.

Living Stone voorbeeld foto

Living Stone

De lijn Living Stone is een mooie en aantrekkelijke serie in grijze en zwarte tinten die elegantie en karakter uitstraalt naar de omliggende ruimtes.

Madison voorbeeld foto

Madison

Madison biedt een nieuw gezichtspunt voor hoe we interieurontwerp begrijpen. Het wil centraal staan ​​in de ruimte, als een krachtig architectonisch element waar de gecreëerde ruimte spreekt over degenen die daar wonen.

Neolitick voorbeeld foto

Neolitick

De lijn Neolitick is gemaakt om aangeraakt te worden. Het reliëf van de textuur doet denken aan het oppervlak van gebeeldhouwde stenen uit de architecturale traditie.

Petranova voorbeeld foto

Petranova

Petranova volgt de onderliggende trend voor keramiek geïnspireerd op Carrara-marmer. De voordelen van keramische vloertegels combineren met de elegantie van tijdloos marmer.

Pizarra voorbeeld foto

Pizarra

De lijn Pizarra is een van de bestsellers van Colorker. De lijn heeft een volledig kleurengamma en een zeer nauwkeurig ontwerp dankzij de textuur, het grafische ontwerp en de grootte.

Privilege voorbeeld foto

Privilege

De lijn Privilege is gemaakt om verliefd op te worden. Hoogwaardige technologie in het productieproces combineert met stijl om u een collectie te bieden met een eigen persoonlijkheid.

Rockland voorbeeld foto

Rockland

De meest gewaagde combinaties geven de meest opvallende resultaten. Rockland is de nieuwe lijn van Colorker gepresenteerd in verschillende formaten voor wanden en vloeren.

Zen Stone voorbeeld foto

Zen Stone

Wanneer stijl en functies harmonieus samengaan, is het resultaat de lijn Zen Stone, de nieuwe porseleinserie van Colorker.

Diverso voorbeeld foto

Diverso

De lijn Diverso is de porseleinen tegel die zich aan elke ruimte kan aanpassen dankzij het brede scala aan formaten, tijdloze kleuren, de neutrale en warme Mystic, Desert, Mercury en Shadow.

Website door BlueBird Media 2019