ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Betonlook tegels

Betonlook tegels behoren tot een van de nieuwste trends! De betonlook vloeren zijn binnen de interieurbranche zeer populair en zijn veel terug te zien in diverse woonprogramma’s. Dit komt mede doordat deze tegels ideaal te combineren zijn met diverse woonstijlen en een exclusief en tijdloos karakter geven aan iedere ruimte. Betonlook tegels lijken van echt cement of beton gemaakt te zijn, maar dan met alle gemakken van een keramische vloer.

Betonlook tegels voor de moderne woning

Betonlook tegels zijn geïnspireerd door betonvloeren, ook wel cementvloeren genoemd. Dit type tegels is ideaal te combineren met de industriële meubeltrend van dit moment. Binnen een warm en landelijk interieur versterkt de betonlook het contrast tussen de verschillende materialen, waardoor de ruimte nog interessanter en mooier wordt. Voor een unieke en karakteristieke ondervloer die perfect past bij uw woning.

In verschillende kleuren verkrijgbaar

Bij betonlook en cement denkt u natuurlijk direct: grijs! Hoewel de grijze kleur ontzettend mooi staat in verschillende inrichtingen, is het natuurlijk ook mogelijk dat u liever andere tinten betonlook tegels wilt. Tinten zoals bruin en beige zien wij steeds vaker terugkomen en dragen eraan bij om een nog warmere sfeer te creëren. Door de verschillende tinten betonlook tegels te combineren in diverse ruimtes, heeft iedere ruimte een net iets andere sfeer maar is er toch eenheid in het geheel.

Kies uit verschillende formaten

De tegels zijn in diverse formaten te verkrijgen. Een opkomende trend zijn de steeds grotere formaten tegels. Keramische tegels worden in steeds grotere formaten geleverd. Zo wordt de 60×60 vloertegels steeds vaker vervangen door een groter formaat zoals: 75×75, 80×80 of zelfs 90×90. Deze trend gaat ook op voor betonlook tegels.

Door een groot formaat tegel te gebruiken, lijkt een ruimte groter. Ook zijn de voegen minder aanwezig bij grotere formaten tegels waardoor de betonlook tegels nog beter tot recht komen en de look van een echte betonvloer nog meer wordt benadrukt!

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Ons assortiment

Zoek uw ideale tegel

Vloertegels bij Middag Leerdam in de showroom

Wilt u de betonlook tegels in het echt bekijken en de sfeer proeven die een betonlook vloer geeft? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Met onze uitgebreide collectie van betonlook tegels kunnen wij u de eindeloze mogelijkheden laten zien. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste betonlook vloer die het beste bij uw wensen en eisen aansluit.

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug