Wij blijven open.

Beste klant, Via deze weg willen we u graag informeren over de geplande werkzaamheden en de invloed van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Beste klant,

Via deze weg willen we u graag informeren over de geplande werkzaamheden en de invloed van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Allereerst willen we gezegd hebben dat we het heersende virus COVID-19 en de gevolgen daarvan verschrikkelijk vinden. Wij hopen dat dit virus zo snel en goed mogelijk tot een stop gebracht kan worden, ook al lijkt er nog een lange weg voor ons te liggen.

Dat gezegd hebbende, willen we u graag informeren over de geplande opdracht bij u. Vooralsnog werken wij volledig volgens planning en gaat het werk tot nu toe nog gewoon door.

U mag er dan ook vanuit gaan dat de geplande werkzaamheden doorgaan. Mocht het zo zijn dat er nieuwe / andere maatregelen afgekondigd worden waardoor dit anders wordt, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Belangrijk om te weten:

Ook wij doen er alles aan om dit virus buiten de deur te houden en onze medewerkers en tegelzetters te beschermen. In de showroom zijn extra maatregelen getroffen t.b.v. de hygiëne en houden wij ons aan de verplichte afstand van 1,5 meter. Daarnaast blijven medewerkers en tegelzetters die kampen met een fikse verkoudheid of gezondheidsklachten thuis.

Verder willen wij aan u vragen om de maatregelen, afgekondigd door de overheid, ook te hanteren zodra wij voor u aan de slag gaan. Heeft u zelf een fikse verkoudheid te pakken of voelt u uzelf ziek? Zou u er dan voor willen zorgen dat, indien nodig, een ander persoon onze tegelzetter te woord kan staan, de deur open kan doen of wat er dan ook nodig is? Op deze manier dragen we allen ons steentje bij en hopen we dat wij samen dit virus buiten de deur kunnen houden.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, neem contact met ons op via info@middagleerdam.nl of bel 0345 632 400.¡

Hartelijke groet,

Team Middag

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©