Wat zijn de voordelen van keramische tegels? - Deel 2

Een poosje geleden schrijven wij al een artikel waarin we u informeerden over de voordelen die keramische tegels hebben. Het zijn er echter zoveel, dat het niet allemaal in één artikel paste! Vandaar dat u vandaag het tweede deel kunt lezen, waar we u verder informeren over de talloze voordelen die keramische tegels hebben. Veel plezier met lezen!

Een poosje geleden schrijven wij al een artikel waarin we u informeerde over de voordelen die keramische tegels hebben. Het zijn er echter zoveel, dat het niet allemaal in één artikel past! Vandaar dat u vandaag het tweede deel kunt lezen, waarin wij u verder informeren over de talloze voordelen die keramische tegels hebben. Veel plezier met lezen!

Keramische tegels zijn heel gemakkelijk om schoon te maken!

Wanneer u een vloer aanschaft dan weet u dat u er af en toe aandacht aan moet besteden. Maar vermoedelijk wilt u zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan het schoonmaken van uw vloer. Met keramische tegels is dit klusje zo geklaard, ze zijn namelijk heel gemakkelijk schoon te krijgen. Eigenlijk heeft u alleen een doek en warm water nodig om ze schoon te houden. 

Keramische tegels kunnen tegen agressieve reinigingsmiddelen 

Wanneer er toch sprake is van wat sterkere vervuiling, en warm water niet genoeg is, dan kunt u gerust zijn. Het is heel goed mogelijk om de tegels te behandelen met agressieve reinigingsmiddelen. Zo krijgt u de meest hardnekkige vlekken zelfs verwijderd. Bij veel andere vloeren is dit niet mogelijk. De vloer kan aangetast worden wanneer u het verkeerde schoonmaakmiddel gebruikt. Bij een keramische tegelvloer hoeft u hier niet bang voor te zijn. 

Keramische tegels kunt u zelfs buiten gebruiken! 

Keramische tegels zijn ijzersterk, ze zijn bijna overal tegen bestand. Zelfs vorst en ander ongunstige weersomstandigheden hebben geen invloed. Daarom is het prima mogelijk om keramische tegels buiten neer te leggen, en om op die manier een mooi terras aan te leggen. Een fraaie keramische tegel ziet er natuurlijk een stuk mooier uit dan normale bestrating. Natuurlijk hangt er wel een prijskaartje aan, maar wij vinden het zeker de moeite waarde.

Van keramische tegels kunt u jarenlang genieten 

Dit is misschien wel een van de belangrijkste voordelen van keramische tegels, ze gaan jarenlang mee. Op die manier kunt u er heel lang van genieten. Ze behouden hun mooie uiterlijk voor vele jaren. Dat betekent dat ze dus niet vervagen of donkerder worden. Ze blijven er stralend mooi uitzien! 

Keramische tegels zijn milieuvriendelijk! 

Een ander groot voordeel, waar steeds meer mensen behoefte aan hebben, keramische tegels zijn eveneens milieuvriendelijk. Ze worden duurzaam geproduceerd, maar ze zijn ook erg geschikt in combinatie met vloerverwarming. Met vloerverwarming verbruikt u minder CO2, wat natuurlijk heel goed is in de strijd tegen klimaatverandering. 

Ze zijn ook heel hygiënisch 

Keramische tegels worden tijdens het productieproces dichtgeschroeid. Hierdoor zijn ze hygiënisch. Het materiaal voorkomt de ontwikkeling van bacteriën. Vandaar dat deze tegels erg geschikt zijn voor de keuken, maar ook voor in de badkamer. Ze werken zo goed dat ze zelfs gebruikt worden in horecagelegenheden. 

Er is een enorm divers aanbod! 

Wanneer u kiest voor een keramische tegel dan kunt u zo een beetje elk interieurstijl creëren. Keramische tegels bestaan in talloze verschillende kleuren, formaten en soorten. Van betonlook tot houtlook, en van kleine tegels tot de machtige slabs. U kunt prachtige ruimtes creëren, van een landelijke kamer, tot een moderne en strakke eigentijdse look.

We denken dat u inmiddels wel overtuigd bent van de keramische tegel, kom langs bij onze showroom om een mooie uit te zoeken!

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©