Waarom kiezen voor marmerlooktegels?

Echt marmer is bijna puur calciumcarbonaat. Dit is ontstaan uit kalksteen dat is samengeperst door hoge druk en temperaturen. Bij het mijnen van marmer en andere soorten natuursteen wordt veel energie, mankracht en water gebruikt. Hiernaast gaat het ten koste van het landschap doordat ze grote lege groeves achterlaten. Marmerlooktegels hebben twee voordelen ten op zichte van echt marmer: ze zijn mooi en gemaakt van keramiek. De keramische marmerlooktegels hebben een schone en chique uitstraling die tijdloos is. De marmerlooktegels zijn gesneden uit grote platen met een natuurlijk print. Hierdoor heeft elke tegel unieke lijnen en patronen, net als echt marmer. Marmerlooktegels kunnen overal in huis worden gebruikt. In de keuken, gang, slaapkamer, badkamer en woonkamer past het allemaal perfect. Echter moet u wel uitkijken dat u het niet te veel gebruikt: “less is more”.

Echt marmer is bijna puur calciumcarbonaat. Dit is ontstaan uit kalksteen dat is samengeperst door hoge druk en temperaturen. Bij het mijnen van marmer en andere soorten natuursteen wordt veel energie, mankracht en water gebruikt. Hiernaast gaat het ten koste van het landschap doordat ze grote lege groeves achterlaten.

Marmerlooktegels hebben twee voordelen ten op zichte van echt marmer: ze zijn mooi en gemaakt van keramiek. De keramische marmerlooktegels hebben een schone en chique uitstraling die tijdloos is. De marmerlooktegels zijn gesneden uit grote platen met een natuurlijk print. Hierdoor heeft elke tegel unieke lijnen en patronen, net als echt marmer. Marmerlooktegels kunnen overal in huis worden gebruikt. In de keuken, gang, slaapkamer, badkamer en woonkamer past het allemaal perfect. Echter moet u wel uitkijken dat u het niet te veel gebruikt: “less is more”.

Chique uitstraling

De tegels zijn verfrissend door de unieke lijnen en de lichte kleur. De verschillende accenten maken de vloer nooit saai maar geven wel een natuurlijke sfeer. Het verschil tussen echt marmer en keramische marmerlooktegels is niet te zien. De lijnen en patronen op de tegels breken de ruimte op zonder het rommelig te maken. Door hun zachte witte, grijze of zwarte kleur zijn de tegels met alle kleuren te matchen. Als u wilt dat het marmer het focuspunt in uw interieur blijft raden wij zachte kleuren aan als de de beste optie. Interieur dat uit lichtgrijs, grijs blauw of pastel kleuren bestaat matcht met de kleuren van het marmer en stelen de aandacht niet. Dit kunt u het best zien in een Scandinavisch, klassiek of modern interieur. U kunt gouden accessoires gebruiken om contrast te creëren tussen alle zachte tonen.

De marmerlooktegels zijn in alle verschillende maten, kleuren en patronen te krijgen. Hierdoor zit er voor elk huis de perfecte kleur tussen. Al deze verschillende tegels zijn even geschikt voor de vloer als muur. De chique, dure en strakke uitstraling die de marmerlooktegels hebben kunnen versterkt worden door te spelen met de grootte, kleur en plaatsing. Grotere tegels zorgen ervoor dat er meer ruimte en continuïteit ontstaat. De grote tegels sluiten perfect op elkaar, hebben zeer kleine naden en minder tegels met verschillende patronen.

Marmerlooktegels hebben de X factor

Een vloer van marmer “wow’t” door zijn betoverende charme. Door deze X factor vinden sommige mensen alles van marmer “te veel”. Als u marmer in de badkamer en woonkamer heeft kunt u het in details terug laten komen in andere kamers. Hierbij kunt u denken aan een bijzettafel en nachtkastje met een marmeren top of klokken en vazen. Gelukkig is hier ook zoveel keus in dat er altijd wel iets in uw huis past.

Marmer in de badkamer

De badkamer is de meest voorkomende plek voor marmer. Marmer kan gebruikt worden op de vloer en muur. Op de muur ziet u ze beter en creëert u een mooi contrast met de andere tegels. U kunt ook een luxe open douchehoek maken door de tegels of in de hoek of op de muur te plaatsen. Ook in de badkamer kunt u de mooie strakke en luxe uitstraling versterken met spiegels zonder randen en gouden accessoires of zwarte lijnen en details. Een kast of douchecabine met zwarte lijnen of details brengt diepte en sluit perfect aan op de kleuren van wit marmer.  Marmerlooktegels laten de badkamer stralen en zien er clean uit. Het ziet er niet alleen clean en chique uit, maar het is ook echt makkelijk schoon te houden!

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©