Tegels

Tegels zijn tegenwoordig heel belangrijk. Het is bewezen dat tegels de sfeer verbeteren in een kamer en dat het wat zegt over uw stijl. Tegels hebben zelfs een invloed op hoe anderen mensen u zien. De laatste periode is het gebruiken van tegels als binnenhuis decoratie flink toegenomen. Binnenhuisarchitecten gebruiken tegels om ruimtes binnen gebouwen of huizen op te lichten. Net zoals alles hebben tegels ook een eigen trend.

Tegels zijn tegenwoordig heel belangrijk. Het is bewezen dat tegels de sfeer verbeteren in een kamer en dat het wat zegt over uw stijl. Tegels hebben zelfs een invloed op hoe anderen mensen u zien. De laatste periode is het gebruiken van tegels als binnenhuis decoratie flink toegenomen. Binnenhuisarchitecten gebruiken tegels om ruimtes binnen gebouwen of huizen op te lichten. Net zoals alles hebben tegels ook een eigen trend. Dit betekend dat het niet meer goed is in ander mans ogen als u een gewone of saaie tegel in uw huis heeft staan. Stel u wilt meedoen aan de nieuwste en mooiste tegeltrends van 2019 dan kunt u hieronder verder lezen om achter te komen wat nou precies in de mode is.

Vissengraat tegels

Houd u van klassiek ? Dan is de vissengraat tegel trend precies wat voor u! Dit is een klassieke trend en het geeft uw kantoor of huis een unieke en trendy uitstraling. Deze decoratie versierd al sinds de jaren negentig huizen en behoort nog steeds tussen de nieuwe trends van 2019. Deze tegels komen in veel kleuren voor. De meest gekozen kleur is de kleur wit en dan in de vorm natuursteen.

Aardekleuren

Een gedempte aardekleur is nog steeds een van de trends die zich bevindt binnen de tegel industrie. Het is namelijk bewezen dat de terracottakleur met de vorm natuursteen een positieve invloed heeft op de sfeer binnen een kantoor of een kamer. Deze tegels hebben het voordeel dat ze rust uitstralen binnen de ruimte , waardoor je de rest van de ruimte drukker kan decoreren met planten en drukke patronen. Ook de kleur koper en roest geeft een gezellige sfeer uitstraling.

Zwart en witte tegels

De klassieke zwarte en witte tegels die steeds in en uit de mode gaan zijn in 2019 weer helemaal in de mode! Dit is een trend die in 2019 helemaal gaat doorbreken volgens verwachtingen. De kenmerken van de zwarte en witte tegels zijn dat deze zowel schoon als luxe uitstraling hebben. De woonkamer of de keuken is in 2019 de perfecte plek om de zwarte en witte tegels te plaatsen.

Marmerlook tegels

De tegel industrie heeft al jaren een bepaalde soort die elk jaar boven in de lijst staat. Dit is natuurlijk de rust uitstralende marmer tegel. Marmer is een hele dure steen en echte marmer tegels zou je veel kosten. Hiervoor hebben veel bedrijven nep marmer uitgevonden. Deze nep marmer voelt en lijkt op echte marmer. Dit is de meest gekozen soort marmer tegenwoordig.

Grote tegels

In 2019 is er een nieuwe trend opgekomen. Dit zijn grote of anders genoemd XXL tegels. Deze tegels hebben veel voordelen. Vroeger werden ze gebruikt door bedrijven maar het wordt steeds meer gezien dat particulieren ook XXL tegels gebruiken. De grootste reden dat deze tegels nu gebruikt worden is de wow-factor. Iedereen valt onder de indruk van deze grote tegels. Een ander voordeel dat het meebrengt is dat de stenen groter zijn, minder voeglijnen zijn en het schoonmaken makkelijker gaat.

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©