Italiaanse tegels

De verschillende Italiaanse merken die Middag Leerdam verkoopt zijn van hoge kwaliteit en stralen klasse uit. Als u Italiaanse tegels kiest, neemt u de Italiaanse sfeer in uw huis. Hiernaast worden de tegels met de beste technieken en op een duurzame wijze geproduceerd. De Italiaanse tegels zijn simpelweg het neusje van de zalm.

De verschillende Italiaanse merken die Middag Leerdam verkoopt zijn van hoge kwaliteit en stralen klasse uit. Als u Italiaanse tegels kiest, neemt u de Italiaanse sfeer in uw huis. Hiernaast worden de tegels met de beste technieken en op een duurzame wijze geproduceerd. De Italiaanse tegels zijn simpelweg het neusje van de zalm.

Atlas Concorde

Atlas Concorde is de marktleider in keramische en porseleinen tegels. Atlas Concorde is opgericht in 1969 en is staat nog steeds voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit is ook de start van de Concorde Group die nu meerderen tegelfabrikanten onder zijn hoede neemt. Ze maken vloer- en wandtegels in klassieke en vernieuwende stijlen. Hierdoor hebben ze alle stijlen die op allerlei verschillende manieren toegepast kunnen worden. Atlas Concorde heeft hierdoor altijd de oplossing voor uw vloer, muur, badkamer, woonkamer, gang of bedrijfspand. Atlas Concorde blijft meegaan met de vernieuwende markt en zorgt ervoor dat het bedrijf maatschappelijk en milieubewust te werk gaat. De werknemers werken in goede omstandigheden met kwalitatieve apparatuur. Ook krijgen ze constant nieuwe opleidingsactiviteiten waardoor ze op de hoogte zijn van de markt en op de juiste en veilige manier de nieuwste apparatuur kunnen gebruiken.

Marazzi

Marazzi is constant aan het experimenteren met verschillende ontwerpen en stijlen. Ze houden de markt in de gaten en gaan mee met de trends. De keramische tegels staan bekend om hun warme en stijlvolle Italiaanse uitstraling die nooit uit de tijd gaat.

De tegels van Marazzi zijn niet allemaal experimenteel en vernieuwend; ze maken ook de klassieke stijlen steeds beter. Het bedrijf maakt keramische wand- en vloertegels sinds 1935 en is doorgegroeid naar een van de bekendste namen in de markt. Marazzi is opgericht in Sassuolo in Italië en wordt nu vertegenwoordigd in meer dan 140 landen! De constante groei komt door hun passie voor tegels en de constante verbetering van hun beleid rond het milieu en de vernieuwing van de maatschappij.

Supergres

Supergres maakt vloer- en wandtegels voor het complete huis. Voor de badkamer en keuken maken zij witte muurtegels. Ook hebben zij mooie klassieke stijlen zoals houtlook, stonelook, betonlook en andere moderne oplossingen om uw huis zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken.

Supergres is een tegelfabrikant in de Concorde Group, waardoor ze vanaf het begin af aan meedoen aan baanbrekend onderzoek binnen de tegelindustrie. Dit is ook terug te zien in hun design en innovatie.

Een porcellanato tegel is een speciale soort keramische tegel. Ze worden onder enorm hoge druk in hete ovens gebakken; nog hoger dan andere “normale” keramische tegels! Dit zorgt ervoor dat ze enorm hard worden en een extreem lage vochtopname hebben. Normale keramische tegels zijn erg bestand tegen zuur, maar porcellanato-tegels zijn bijna onaantastbaar. Deze eigenschappen maken ze perfect voor de woonkamer, keuken en badkamer.

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©