Houtlook met comfort

Keramisch tegels worden telkens meer populair, en met een goede reden. Keramische tegels zijn een van de meest duurzame opties op de markt, dit komt omdat de productie van deze tegels erg duurzaam is en dat de tegels goed warmte geleiden en vasthouden waardoor kosten laag blijven. Maar wat als u een liefhebber bent van houten vloeren? Dan zijn de houtlooktegels echt wat voor u.Een combinatie van comfort en stijlKeramische tegels met een houtlook, een perfecte combinatie van comfort en stijl. Alle voordelen die keramische tegels hebben plus de natuurlijke en warme look van een houten vloer. Een groot voordeel van het kiezen voor keramisch, is dat de keuze reuze is qua verschillende stijlen houtlooktegels. Zoekt u bijvoorbeeld een keramische tegel met een warme uitstraling? Of liever een keramische tegel met een moderne donkere uitstraling? Wat u ook mocht zoeken, bij keramische tegels vind het sneller de stijl waar u naar zoekt.

Keramisch tegels worden telkens meer populair, en met een goede reden. Keramische tegels zijn een van de meest duurzame opties op de markt, dit komt omdat de productie van deze tegels erg duurzaam is en dat de tegels goed warmte geleiden en vasthouden waardoor kosten laag blijven. Maar wat als u een liefhebber bent van houten vloeren? Dan zijn de houtlooktegels echt wat voor u.


Een combinatie van comfort en stijl


Keramische tegels met een houtlook, een perfecte combinatie van comfort en stijl. Alle voordelen die keramische tegels hebben plus de natuurlijke en warme look van een houten vloer. Een groot voordeel van het kiezen voor keramisch, is dat de keuze reuze is qua verschillende stijlen houtlooktegels. Zoekt u bijvoorbeeld een keramische tegel met een warme uitstraling? Of liever een keramische tegel met een moderne donkere uitstraling? Wat u ook mocht zoeken, bij keramische tegels vind het sneller de stijl waar u naar zoekt.


Een grote selectie aan verschillende stijlen


Om een beter beeld te schetsen van een aantal opties, hebben wij een aantal keramische tegels gehighlight. Laten we beginnen bij de Atlas Concorde Nash, dit is een houtlooktegel met een mooie moderne look met gedetailleerde patronen erin verwerkt. De Atlas Concorde Nash komt in 5 verschillende kleuren en gaat heel erg goed samen met een brede hoeveelheid interieurstijlen. De Flaviker Place 2B is een houtlooktegel met een iets meer ruige stijl. Deze is verkrijgbaar in diverse kleuren en gaan goed samen met wat meer robuuste interieurstijlen. Als laatste hebben we de Marazzi Planet, een houtlooktegel met een wat meer zachtere uitstraling die perfect samen gaat met lichtere interieurstijlen. 


Makkelijk te onderhouden


Niet alleen lijken deze tegels exact op hout en zijn ze duurzamer dan gewone houten vloeren. Ze zijn ook makkelijker schoon te houden en het onderhoud van keramische tegels ligt veel lager. Keramische tegels zijn minder vatbaar voor vlekken, en als er eenmaal vlekken op komen zijn ze er makkelijk af te krijgen, dit is al een groot pluspunt over een normale houten vloer. Daarbij zijn keramische tegels ook perfect voor gebruik buiten, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze ernstig beschadigd raken of kans hebben op rotten.


Verschillende legpatronen van keramische tegels


Wat houten vloeren ook zo aantrekkelijk maken zijn de unieke legpatronen die toegepast kunnen worden. U bent vast wel een visgraat parket of een hongaarse punt tegen gekomen, twee veel voorkomende legpatronen die worden gekozen bij het leggen van een houten vloer. Is dit ook mogelijk bij keramische houtlook tegels? Ja, dat is zeker mogelijk. Keramische tegel pakketten worden ook geleverd in diverse legpatronen. Met keramische houtlook tegels heeft u dus de mogelijkheid het type houd, de kleuren en het legpatroon uit te kunnen kiezen, hierdoor vindt u gemakkelijk de perfecte vloer voor uw woning. 


Laat je goed informeren


Het is voor ons ook heel belangrijk dat u de juiste informatie krijgt, daarom is het belangrijk uzelf goed te laten informeren bij een tegel en vloerverwarming specialist. Kom gerust langs bij ons in de showroom en wij vertellen u alles op het gebied van vloerverwarming en keramische tegels.

Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©