Betonlooktegels en de Scandinavische interieurstijl

Wij hebben een heleboel prachtige tegels in onze showroom. Echter, de tegel is maar een beperkt onderdeel van uw woonkamer. U wilt natuurlijk ook een bank, een tafel en stoelen in uw woonkamer neerzetten. Misschien wilt u ook een aantal accessoires zoals een schilderij, een kleed en een open haard. Er zijn talloze mogelijkheden te bedenken. Vaak zien mensen door de bomen het bos niet meer. Ze vinden een heleboel dingen mooi, maar vinden het moeilijk om de juiste dingen uit te kiezen en hier een harmonieus geheel van te maken. Wij begrijpen dat volkomen. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring. Wij kunnen u goed adviseren over verschillende soorten tegels, en welke interieurstijlen, meubels en accessoires hier goed bij passen. Onze betonlook tegels zijn bijvoorbeeld uiterst geschikt wanneer u uw woonkamer wilt voorzien van een Scandinavische interieurstijl.

Wij hebben een heleboel prachtige tegels in onze showroom. Echter, de tegel is maar een beperkt onderdeel van uw woonkamer. U wilt natuurlijk ook een bank, een tafel en stoelen in uw woonkamer neerzetten. Misschien wilt u ook een aantal accessoires zoals een schilderij, een kleed en een open haard. Er zijn talloze mogelijkheden te bedenken. Vaak zien mensen door de bomen het bos niet meer. Ze vinden een heleboel dingen mooi, maar vinden het moeilijk om de juiste dingen uit te kiezen en hier een harmonieus geheel van te maken. 

Wij begrijpen dat volkomen. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring. Wij kunnen u goed adviseren over verschillende soorten tegels, en welke interieurstijlen, meubels en accessoires hier goed bij passen. Onze betonlook tegels zijn bijvoorbeeld uiterst geschikt wanneer u uw woonkamer wilt voorzien van een Scandinavische interieurstijl. 

De Scandinavische interieurstijl is erg populair

De Scandinavische interieurstijl wordt steeds populairder. Heel veel mensen zijn enorm fan van deze stijl. Het wordt zoveel toegepast in Nederland dat wij over een aantal jaar niet meer hoeven te spreken over een Scandinavisch interieur, maar dit gewoon Nederlands kunnen noemen! Dit is natuurlijk een grapje, maar het is wel een feit dat steeds meer Nederlanders hun huis zo inrichten. Wij hebben hier begrip voor, het is zeker een hele fraaie stijl. 

Wat is de Scandinavische interieurstijl? 

Wat verstaan we onder een Scandinavische interieurstijl? Deze woningen hebben een lichte, minimalistische en strakke uitstraling, maar stralen tegelijkertijd ook warmte uit. Verder worden er veel natuurlijke materialen gebruikt. Dit soort interieur is oorspronkelijk afkomstig uit Noorwegen, Zweden en Finland. In deze landen schijnt de zon maar weinig. Hierdoor is het belangrijk dat er veel licht naar binnen komt. Vandaar dat er vaak grote ramen gebruikt worden, soms zonder gordijnen. 

Verder zijn er ook veel lichte kleuren in deze kamers aanwezig. Wit, grijs en lichtblauw zijn met name populair. Voordeel van deze kleuren is dat de ruimte een stuk groter oogt, en tegelijkertijd een lichte en frisse sfeer heeft. Aangezien betonlooktegels vaak een grijze kleur hebben, begrijpt u wel dat deze tegel het erg goed doet in het Scandinavische interieur. 

De betonlook tegels passen perfect binnen het minimalistische uiterlijk 

Scandinavisch interieur is erg minimalistisch. Het heeft een strakke, sobere en functionele uitstraling. Er wordt niet veel gebruik gemaakt van versieringen. Een betonlook tegel past erg goed in dit geheel. U vraagt zich misschien af of deze minimalistische stijl niet erg kil oogt, het tegenovergestelde is waar. De lichte kleuren geven juist een hele frisse, rustgevende en open uitstraling. 

Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout voor de meubels, geeft nog een extra warme dimensie. Het komt ook vaak voor dat er in een bepaald deel van de kamer een vloerkleed over de tegels wordt gelegd. Dit geeft wat meer variatie en voelt natuurlijk fijn aan wanneer u op blote voeten loopt. U kunt denken aan een wit of lichtbruin kleed van textiel, wol of dierenvachten.   

Bent u fan van de Scandinavische interieurstijl? Kom dan eens langs in onze showroom. Wij hebben een uitgebreid assortiment betonlook tegels die goed zullen passen in uw Scandinavische woonkamer. Plan een geheel vrijblijvende afspraak in met 1 van onze tegel adviseurs.

Website door BlueBird Media ©