Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

ma-do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Over Michel Oprey En Beisterveld

Bij het bedrijf Michel Oprey & Beisterveld zijn de selecties gemaakt van natuursteen en keramiek. Deze selecties zowel voor binnen als voor buiten gemaakt.

De Selectie

Bij het bedrijf Michel Oprey & Beisterveld vind je de mooiste producten op het gebied van natuursteen en keramiek. Deze zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Het zoeken naar nieuwe producten stopt nooit, zo zijn we altijd bezig nieuwe producten toe te voegen aan de collecties.

Deze nieuwe producten ontdekken we over de hele wereld door onze reizen, zodra er een nieuw model is gezien gaat Michel Oprey & Beisterveld de ontwikkeling overnemen. Het bedrijf Michel Oprey & Beisterveld heeft het grootste assortiment in de gehele Benelux. De kwaliteit en exclusiviteit van onze producten is gegarandeerd uitstekend, dat komt door de goede en de langdurige relaties die we onder houden met onze leveranciers. Het merk is alleen verkrijgbaar in erkende winkels. Wij bieden een adviesfunctie aan voor particulieren, architecten, bouwers, aannemers en ook voor de overheid.

Kwaliteit

Onze naam Michel Oprey & Beisterveld staat bekend om de kwaliteit in natuursteen en keramiek. De kwaliteit die wij leveren wordt gecontroleerd door mensen die kwaliteitscontroles uitvoeren en het juiste materiaal kiezen. Wij als Michel Oprey & Beisterveld willen alleen werken met leveranciers die een georganiseerd en goed controlesysteem hebben. Het is dan ook mogelijk om de kwaliteitscontrole waar dan ook op de wereld toe te passen. Michel Oprey & Beisterveld stelt ook eisen aan de arbeidsomstandigheden en aan het milieu, dat doen we in verband met het ondernemen op een maatschappelijke wijzen. Door de juiste leveranciers kan het productie beleid gaan volgens onze kwaliteitseisen en het verpakken van ons eindproduct. Dat zorgt ervoor dat het logistieke gedeelte vlot verloopt tot aan de levering.

De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiƫnt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019