Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Over Castelvetro

Sinds 1971 produceert Castelvetro keramische tegels, waarbij altijd aandacht wordt besteed aan uitstraling en design. De missie om de kwaliteit te verbeteren gaat altijd door, zo zijn er continu mensen bezig om de kwaliteit te verbeteren. De kracht van het bedrijf is het meegaan in de markt en de behoeften van de consument te vervullen.

Doel

Bij Castelvetro staat respect erg hoog in het vaandel, hiermee wordt zowel respect voor de tegel als voor de omgeving bedoeld. Castelvetro wil het niet alleen houden bij concepten en ideeën, ze ontwerpen de nieuwste modellen om mee te gaan met de markt. Dit doen ze omdat ze deel willen uitmaken van de steeds weer vernieuwende markt.

Castelvetro wil op deze manier meegaan in de vernieuwende markt om hun consumenten uiteindelijk de nieuwste ontwerpen van de hoogste kwaliteit te leveren.

Milieuvriendelijk

Castelvetro begon ongeveer 10 jaar geleden gebruik te maken van een zeer milieuvriendelijk productiesysteem. Dit project zorgt ervoor dat het proceswater en de verbruikte energie wordt teruggewonnen. Het resultaat is een duurzamere tegel die uiteindelijk toch meehelpt aan het milieu.

Wij hebben een enorm brede collectie van Castelvetro, zo hebben we houtlook, betonlook, stonelook, en marvellook. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, dit is afhankelijk per tegel. Voor meer informatie bent u altijd welkom in onze showroom.

De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiënt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019