Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Marazzi Allmarble Statuario
Marazzi

Marazzi Allmarble Statuario

Marazzi Allmarble Raffaello
Marazzi

Marazzi Allmarble Raffaello

Marazzi Allmarble Imperiale
Marazzi

Marazzi Allmarble Imperiale

Marazzi Allmarble Altissimo
Marazzi

Marazzi Allmarble Altissimo

Marmerlook tegels: Een magnifieke en luxe uitstraling

De marmerlook tegel is een klassieker die vandaag de dag nog steeds erg gewild is. De tegel wordt uit natuurlijk marmer gefabriceerd. Wij bieden marmertegels aan in allerlei formaten, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat u iets vindt wat past in uw badkamer. Er zijn vele soorten marmer. Wij hebben een enorm gevarieerd aanbod, vooral wat de kleur betreft. Bezoek onze showroom als u benieuwd bent naar wat wij allemaal in huis hebben! Wij kunnen u aldaar eveneens voorzien van de beste adviezen.

De voordelen van marmer

Waarom zijn marmerlook tegels zo populair? Marmer biedt verschillende voordelen.

  • Luxueuze uitstraling
  • Duurzaam
  • Unieke patronen
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Goed te combineren met andere materialen
  • Passend bij veel interieurstijlen
  • Geschikt voor vloerverwarming

Al sinds de oudheid wordt het gebruik van marmer gewaardeerd. Tevens heeft het sinds die tijd altijd een exclusief en elegante uitstraling gehad. Vroeger werd marmer gebruikt voor de paleizen van keizers en koningen, tegenwoordig kun jij ook jouw huis opleuken met dit schitterende materiaal!

Over die paleizen gesproken, veel van deze prachtige gebouwen zijn vandaag nog steeds te bezichtigen. Wat opvallend is; het marmer verkeert nog steeds in goede staat. Marmerlook tegels zijn dus ontzettend duurzaam en gaan een leven lang mee. Het is een kras- en slijtvast materiaal. Marmer is wellicht een grote investering maar u kunt wel ontzettend lang van deze prachtige tegels genieten.

Wat marmer eveneens zo mooi maakt, zijn de unieke patronen. Aangezien elke marmertegel uit natuurlijk marmer gehakt wordt, in plaats van in een fabriek gemaakt, heeft elke tegel een uniek patroon. Dit geeft het een schitterende en uitzonderlijke look. Er is een enorme variatie aan kleuren, van zwart tot groen tot zalmroze. Er is dus altijd wat te vinden wat aansluit bij uw wensen.

Verder doet marmer het goed in combinatie met andere materialen. Hout en marmer vormen samen een prachtig schouwspel. Marmerlook tegels passen verder bij heel veel verschillende interieurstijlen, zowel klassiek als modern. Het brede kleurenpalet maakt vele combinaties mogelijk. Verder kan het gebruik van marmer voor zowel een frisse en lichte uitstraling zorgen, als een knusse en warme. Tot slot is marmer geschikt voor vloerverwarming.

Bezoek onze showroom voor de beste adviezen

Aangezien marmerlook tegels in zoveel variaties verkrijgbaar zijn, zoveel toepassingen hebben en voor zoveel verschillende interieurstijlen geschikt zijn, raden wij u aan om onze showroom te bezoeken. Onze adviseurs kunnen u goed informeren, zodat u tot de juiste beslissing kunt komen en vervolgens heel lang kunt genieten van deze spectaculaire tegels!

De Middag methode

Persoonlijke Benadering
Persoonlijke benadering

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken met onze expertise.

Ruime Keuze
Ruime keuze

1.500m² aan showroom; kortom keuze genoeg.

Scherpe Prijzen
Scherpe prijzen

Bij ons heeft u de beste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk.

Vakkundig Legwerk
Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn samen kosten besparend en duurzaam.

Snelle Levering
Snelle levering

Wij bezorgen de tegels bij u thuis; snel en efficiƫnt.

Offerte aanvragen

Website door BlueBird Media 2019